Brakelse offroad-petitie
In Brakel wil men quads, enduro's en jeeps verbannen van de veldwegen. Laat hier uw gegevens achter indien u hiermee niet akkoord gaat. Door deze petitie te tekenen roept u op om de dialoog aan te gaan met het Brakelse gemeentebestuur.

Reeds geposte berichten: 55
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door roberto  20-09-2011 18:03:55
jah ik ben van limburg en heb een enduro waar mag je rijden juist nergens iedereen zijn eigen hobby he wrm stippele dan geen wegen door de bossen voor offraoders
Door wim  29-03-2010 10:20:20
over een paar weken dacht ik was het in het nieuws dat onze zeer geliefde heer etienne schouppe bij europa een aanvraag wou doen voor een verbodsbord voor quads. wat denk je nu zelf mijnheer schouppe. landen zoals bvb spanje waar sommige gebieden leven van quad en off road toerisme. dat die een verbodsbord goed zullen keuren. het is hun broodwinning. en in ons land ook de broodwinning van de quad verkopers. moeten er misschien nog bedrijven over de kop gaan? maar zo ver KUNNEN onze politici niet denken e.
Door wim  29-03-2010 10:03:10
tgaat weer gewoon over machtsmisbruik. de politiek heeft macht en ze moeten dat tonen. als ze de quads en jeeps verbieden moeten mountainbikers en paarden en voetgangers ook verboden worden. die lopen los door t bos of veld en doen meer schade dan wij !!! amel onozelheid!! dat die politiekers hun bezighouden met de serieuze zaken. maar das te moeilijk en moeten ze hun moe voor maken e. ps wij betalen ook taksen en verzekering
Door Gio   29-09-2009 23:09:12
Dikke zever vindk het!!
Laat iedereen zijn eigen hobby uitoefenen!
Waarom de quads altijd in het negatieve???
Door verreycken bart  09-05-2009 21:22:01
iedereen moet zich kunne ontspannen en met een beetje respect voor milieu en omgeving moet da kunnen. voetgangers en fietsers laten overal zwerfvuil achter,als je met de quad over asfaltwegen rijd vliegt de paardenstrond rond je oren.daar word niet van geklaagtwij willen ook een beetje vrijheid, betalen belastingen zoals iedereen!!!!!
Door Steven Janssens  03-04-2009 21:20:28
Laat de goeden niet boeten voor een handvol onverantwoorde cowboys!
Door frankske  29-03-2009 14:52:44
De nultolerantie begint zich zowat overal in onze maatschappij te nestelen.
Ik zelf heb een zelfstandige zaak en spendeer 99% van mijn tijd aan de zaak, zowel in de week als in de weekend en zelfs zoals nu, op zondag. Wanneer ik om de paar weken zin heb om een uurtje of 3 mij te gaan ontspannen zou dit zelfs niet meer mogen? Wat Mr De Croo nu tracht te bereiken begrijp ik totaal niet: een wetsvoorstel indienen om te verbieden dat recreatief rijden op veldwegen niet meer kan. Geachte heer minister, met alle respect, maar u heeft in heel uw politieke carriere nog geen enkel deftig wetsvoorstel gedaan, tenzij het uw gemeente ten goede kwam!
Laat iedereen met rust en ga op pensioen want hoe ouder u wordt des te minder u zal kunnen verdragen van uw medeburgers. Koop een jacht met uw zuurverdiende(?) spaarcenten en maak een wereldreis, u heeft het verdiend!
tot slot nog dit: ik woon op een drukke baan waar 90km/u gereden mag worden(Weldenstraat). Ik wil Mr De Croo persoonlijk inviteren om op zondagnamiddag bij droog weer een echte "motokoers" mee te maken. Hier worden vaak snelheden gehaald van ver boven de 200km/u. Niet voor een paar minuten, de hele middag. ik klaag tegen niemand omdat ik er vrede heb mee genomen en iets toleranter ben...
Door Raf  15-03-2009 15:29:53
het is altijd hetzelfde, alles wordt verboden en er is geen ruimte voor alternatieven. Waar kan een mens zijn hobby nog uitoefenen dan. Ik erger mij ook mateloos aan de wielertoeristen die de wegen in beslag nemen en het verkeer hinderen maar zij worden toch ook niet gedwongen om op rollen gaan te rijden ofzo. Geef de mensen een terrein om hun hobby te beoefenen en heel veel van de problemen zijn opgelost.
Door guy  13-03-2009 20:05:40
wij als belasting betaaler hebben recht om 1maal per maand b.v op een militair domein te rijden da is van ons geld en die dieren zijn dat toch gewoon van da lawaai en die blijven daar toch ook zitten en die militaire hebben daar ook geen last van.
Door Koen   12-03-2009 09:56:01
Onze hobby moet behouden blijven!!! Wij betalen netjes alle belastingen en wat word er gedaan? Ene veldweg na de andere word afgessloten voor off-road gebruik. Maar er komen geen off-road ritten want die wil de gemeente niet. MAAR er staan hardstikke veel vieze SUV auto's op het parkeerterein van het gemeentehuis. Ze doen er geen ene flikker aan de natuur.

Off-road rijden si voor velen een manier om met de natuur in aanmerking te komen. Harstikke mooi als je op een veldweg rijdt die dwars door een bos gaat. (niet over bospaden maar gewoon veldwegen/landbouwwegen)

Ik vind het heel erg triest dat zn meneer de Croo alles loopt af te kraken. En het zijn lang niet altijd de motors of de quads die voor overlast zorgen. Doe eens wat nuttigs ipv "mileubewust" zijn.

En die paarden schijten de hele weg onder. Daar zit ook veel CO2 in. Als meneer de Croo milieubewust wil zijn moet hij ophouden met ademhalen. Want elke keer als hij uitademt komt er weer co2 in de lucht.
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be