Ceremoniewagens Erwin

Reeds geposte berichten: 34
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Fatou&kurt  07-01-2018 20:58:43
Beter laat dan nooit, we willen je bedanken voor alles wat je van het begin tot ons huwelijk gerealiseerd hebt. Bedankt voor uw luisterend oor, uw tijd en spontaniteit!
Door Nadine Devroye  26-06-2016 12:44:59
Hey Erwin&zoon,

Het werd voor Ruben en zijn vrienden een onvergetelijke rit naar het eindejaarsbal van het middelbaar!

Super bedankt om het in je drukke agenda nog te kunnen inpassen.

vriendelijke groetjes en hopelijk tot nog eens

Nadine&Ward
Door Jolien en Kris  14-07-2015 08:56:25
Beste Erwin, langs deze weg willen wij jou nog eens extra bedanken! Alles was perfect in orde. Met de kleine details werd zelfs rekening gehouden. Voor alles had je een oplossing. 1000 keer bedankt voor alles!!
Kris & Jolien
Door Leen en Geert  18-08-2014 18:53:00
dag Erwin en co .
Langs deze weg willen wij jullie enorm bedanken voor de schitterende service die jullie gegeven hebben op onze onvergetelijke dag. groetjes en mvg Leen en Geert
Door Katleen en Klaas  09-07-2014 14:15:15
Dag Erwin,

Langs deze weg willen we je nogmaals bedanken voor het fantastische werk dat je geleverd hebt op onze trouwdag! Je hebt in stijl alles in goede banen te weten leiden zodat wij ons zelf nergens zorgen in moesten maken.
Onze zwangere vriendinnen stelden het ook ten zeerste op prijs dat je hun spontaan ijsblokjes kwam brengen op deze toch wel snikhete dag :-) En dat is maar 1 van de vele voorbeelden van kleine extra's waarmee je de mensen wist te verrassen.

Bedankt!

Katleen en Klaas
Door Sabrina en koen  15-10-2013 02:13:35
Bedankt voor de goede service op onze mooiste dag! Super


Groetjes sabrina en koen
Door Dieter & Jose  29-09-2013 21:15:20
Dag Erwin,

Langs deze weg willen wij jou bedanken om onze trouwdag onvergetelijk te maken. Zonder stress en zorgen hebben we met volle teugen van onze dag kunnen genieten. Prachtige wagens, een goede sfeer en professionele medewerkers, alles was tot in de puntjes in orde.

Een bruid met krukken, geen probleem was te groot. Dankzij jou en onze fotograaf hebben we 2 maanden later nog prachtige foto's kunnen maken aan de Belgische kust. Eerlijk is eerlijk, welke ceremoniemeester kan dit evenaren, laat staan overtreffen.

Bedankt voor alles !

Groetjes,
Dieter en Jose
Door Karl en Eef  10-09-2012 19:44:56
Erwin,
Een droomhuwelijk...dat was wat je ons had beloofd. En dat is ook wat we dankzij jou hebben gekregen. Het was gewoon helemaal af! Het retro Vanguardje was helemaal hip! De limo straalde klasse uit die ongezien was! En van onze mooiste herinneringen aan onze trouwdag waren de kerkviering en de ritjes in de auto met jou en je chauffeurs (lachen was dat!). De kerkviering verliep zo spontaan en toch zeer correct. Onze kinderen werden door jou opgevangen zoals geen ander dat zou kunnen doen. De hartjes die door jullie aan de kerkpoort de hemel werden in geknald waren sprookjesachtig. Door het warme weer stegen ze de hemel in waar ze kronkelend boven ons hoofd zweefden. Een magisch moment! We waren tevens zeer tevreden met je aanwezigheid op het feest. Wanneer je kiest voor een doe-het-zelf concept zoals bij ons is het absoluut aan te raden iemand met kennis van zake in je buurt te hebben. Dat hadden we dankzij u! Dikke dankuwel. Je maakt deel uit van onze mooiste memoires ooit!
We love you!
Groetjes van Karl en Eef
Door Kris en Carine  14-07-2012 11:45:21
Dag Erwin,
Super hard bedankt voor de geweldige dag!Stress was er voor ons niet bij,voor alles had jij een oplossing,wij moesten aan niets denken.Het was een enorme fijne ervaring om met jou samen te werken,steeds was je aanwezig en alles heb je gezien!Echt knap.De kleine receptie aan het gemeentehuis met de cava,het hartjeskanon en de cakjes waren zo prachtig mooi,het leek wel een sprookje.De ceremonie die we hadden georganiseerd in de feestzaal heb je ook geweldig goed gedaan.Echt Erwin dankzij jou is onze dag een droomdag geworden.Er is niets dat we anders hadden gewild.Wij zijn fan,en zullen jou bij ieder die er achter vraagt zeker aanraden.Bedankt is een woord dat niet kan zeggen hoe dankbaar we jou zijn!
Groetjes,
Kris en Carine,
29 juni 2012
Door Karel en Anneleen   12-09-2011 11:09:36
Hey Erwin,

We willen je langs deze weg nog eens bedanken voor de perfecte organisatie van ons droomhuwelijk. Je hebt er echt voor gezorgd dat alles tot in de puntjes geregeld was. Je hebt ons en onze ouders kunnen geruststellen doorheen de dag, zodat we allemaal met volle teugen ervan konden genieten.
Als iemand ons ooit raad vraagt voor hun trouw, zullen we je zeker aanraden!

Bedankt
Karel en Anneleen
10 september 2011
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be