Reeds geposte berichten: 32
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door kakakaoo   09-11-2017 03:55:15
Dit bericht moet nog goedgekeurd worden.
Door hai2017   05-05-2017 11:27:03
Dit bericht moet nog goedgekeurd worden.
Door Andre en Ely  13-10-2013 14:09:07
Hey Boss ! Hebben net een zeer lekkere friet stoofvlees geeten,
Fijne sfeer, vriendelijke bediening, we zijn hier nog een maandje dus komen zeker nog terug !!!
Door Erik en Rina  25-08-2013 18:17:52
Dag Peter

We waren juist de foto's van onze vakantie nog eens aan t'bekijken en toen wilde we toch nog even laten weten dat we een heel fijne tijd hebben gehad in Pattaya. Zo ver weg van huis zijn en in jullie hotel toch helemaal thuis voelen!!!
Daarom willen we jou en het personeel nogmaals bedanken voor de mooie tijd die we daar hadden en het lekkere eten.
We komen zeker nog terug!
Tot de volgende keer en heel veel groeten van
Erik en Rina
Door Ajax   10-05-2013 02:27:54
PSV - Ajax
Door patrick vanoosterwijck  31-12-2012 04:21:02
beste wensen aan iedereenv ankleinvlaanderren
patjeuitlier
Door rein bosch  09-05-2012 18:35:57
Beste mensen hier een bericht van mij uit amsterdam ik en mijn gabber co plus de dames uit ayuttya hebben een fantachtische tyd gehad in jou prima gasthuis voor de 9 dagen dat we bij jou hebben verblijfd.We komen zeker volgend jaar rond feb weer terug laat even wat wten of je het bericht heb ontvangen .
Door yves van praet  28-02-2012 03:18:04
Hallo,

We zijn weer thuis
Wou u toch nog eens bedanken voor het leveren van een goede taxi man.
Moest je ons niet meer kennen :
we waren met drie gasten uit Belgie en we dachten dat de tuk tuk gratis was
De info over de slingbox pro heeft ook zijn vruchten af geworpen.
Allé hopelijk tot nog eens

Yves
Door Marc Cuypers  29-10-2011 00:55:28
Hoi die Peter
Helaas ben ik weer thuis, ik was uiteraard liever nog langer gebleven, niet alleen voor Thailand zelf maar voornamelijk omdat ik me bij jou en je medewerkers, zo ver weg nochthans, zo geweldig thuis voel.
Daarom stuur ik je ook dit bericht, niet alleen om jou en jullie, te bedanken maar zeer zeker ook opdat niet alleen jij dit bericht zou kunnen lezen, maar ook met de hoop dat vele andere reizigers zo de weg naar jullie fantastische logement mogen leren kennen.
Ik ben er dan ook zeker van dan niemand zich daar over over zal beklagen daardoor de weg naar jullie te hebben gevonden; met de hartelijkheid, de huiselijkheid en al jullie persoonlijke welwillendheid en betrokkenheid.
Niet alleen jullie kamers zijn bepaald zalig maar ook de ontvangst op zich, de voortreffelijke keuken, de ligging zo nabij het strand, de goede aanraders en tips qua bezienswaardigheden, o.a. de tempels en dergelijke, de hulp en goede raad in verband met Cambodja etc. Kortom zijn jullie voor mij echt een meerwaarde geweest om het allerbeste uit mijn vakantie te halen.
Tegelijkertijd kan ik jullie verzekeren dat jullie mij weer onder jullie dak zullen verwelkomen (Eventueel terug in kamer 203)
Intussen beveel ik jullie ook aan ik mijn omgeving, en kom ik hoogstwaarschijnlijk volgende keer met mijn allerbeste maat.

Verder rest er mij jou, je lieve echtgenote, schattige dochtertje en jullie evenzo bezielde medewerkers, van ganser harte het allerbeste toe te wensen.
PS ik beloof je volgende keer ruim vooraf te boeken, nog eens bedankt dat ik toch nog een kamer van je kreeg
Door Ton van Bokhoven   27-09-2011 18:27:49
Hoi Peter. Lang geleden dat we elkaar ontmoet hebben in jullie restaurant. Ik hoop dat je nog weet wie ik ben . Hans en ik kwamen al bij jou toen je nog naast "Old Amsterdam" bij Soi 1 O'Hara had. Nu moet het je toch wel bekend overkomen. Hans kan niet meer met vakantie. Heeft 's-nachts apparatuur nodig vanwege slaapapneu. Ik was tot maart vorig jaar nog in Bangkok maar moest vanwege medische redenen terug naar Nederland. Ik hoop binnenkort weer richting Thailand te kunnen. En dan kom ook zeker weer even naar de 2nd Road. Groetjes daar, Ton.
p.s. is Mr. Khan nog actief, ik krijg geen contact meer met hem!
klik hier
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be