de groote oorlog

Reeds geposte berichten: 5
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Eef Hübbers   19-01-2010 16:36:00
Beste Marc

Bij toeval kwam ik op uw blog terecht en met verwondering en óók bewondering heb ik gekeken naar het prachtige documentatiemateriaal over de Eerste Wereldoorlog. Mijn blog heet Eef met Herinneringen en Ervaringen. Ik schrijf over veel onderwerpen en heb mijn ervaringen daarover opgedaan in de oorlog van 40-'45 en doordat ik nadien veel met mensen omgegaan heb als kastelein in een café te Huissen (Lombok) waar vroeger veel Kolonialen kwamen en daarbij overdag ook nog op de weg zat in de bezorging heb ik veel stof opgedaan om over te schrijven. Mijn verhalen over de Eerste Wereldoorlog zijn gebaseerd op caféklanten die vroeger in de mobilisatietijd van alles meegemaakt hebben en na 14-'18 de slagvelden mee helpen ruimen. Als verzamelaar van Militaria had ik ook enige voorwerpen uit WO-1, máár je weet wel hoe dat gaat en je hebt een vrouw die alles graag netjes heeft staan, dan raken die spulletjes op de duur zoek en bemerk je pas jaren later dat ze verdwenen zijn.
Ik heb veel linken naar oorlogssituaties staan en met uw goedvinden zet ik deze er vanavond ook bij!
Het was me zeer aangenaam hier bij uw website een tijdje rondgedoold te hebben en ik vertrek nu weer naar mijn eigen website http://www.bloggen.be/eef/
Mvg Eef Hübbers
Door Yvonne Heslinga   14-12-2007 08:27:52
Marc, je weblog ziet er schitterend uit, ruim gevuld met enorm veel leesvoer, echt genieten dus.
M'n complimenten, dit is een bijzondere plek tussen al het WO1 moois op internet.
Door DEMARTO  01-12-2007 19:22:45
Ik heb met interesse de fotos bekeken, doe zo verder
Door Richard Heijster  29-11-2007 16:34:27
Een waardevolle aanvulling op dat wat je tot nu toe al gepresteerd hebt! Complimenten! Ik kijk uit naar meer; je blog heeft een welverdiend ereplaatsje in mijn favorieten.
Door Gastenboek.be  28-11-2007 10:05:00
www.gastenboek.be en www.hostyou.be wensen je nog veel gastenboekplezier toe.
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be