Reeds geposte berichten: 26
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Wim en Vicky Lauwers-Van den Broeck  27-11-2011 14:06:28
Wij hebben ons Goa, aka poepie, gevonden als herplaatser via astcb na een zeer slechte ervaring met een pup van een broodfokker! We hebben os Ranka-tje na 10 dagen bij ons moeten laten inslapen i.v.m. Parvo! Dankzij astcb zijn we een pak wijzer geworden en zijn we in contact gekomen met verschillende fokkers die fokken uit liefde voor dit prachtige ras! We willen Rudy en Linda van Blueberry rebels dan ook bedanken voor de goede raad en de aangeboden hulp! Keep up the good work!!
Groetjes van Wim, Vicky en de meisjes!
Door Lonneke  10-04-2011 19:46:08
Voor het eerst meegedaan aan de Jonge honden dag, en ook voor het eerst in België.
Moet zeggen dat ik het erg leuk vondt. het ging allemaal heel gemoedelijk, niet zo gespannen als soms een echte show kan zijn.
ook was het leuk aangekleed. Heb me erg vermaakt ookal zijn mijn hondje en ik niet geplaatst vandaag.
Mijn hondje ligt nu lekker op zijn kleedje wat we na afloop hebben gekregen en via de tombola een heerlijke zak kauwsnoep gekregen waar de hond ook lekker van geniet.
Vondt het een zeer geslaagde dag, lekker weer, een keurmeester uit Italië die best rap keurde maar toch ook weer de tijd nam. Alle geplaatste honden gefeliciteerd met jullie behaalde prijzen.
Hopelijk tot een volgende keer.
Door Lucia  27-12-2009 00:33:33
Hallo iedereen,
Ik had nog nooit een hond in huis gehad en in november 2002 ben ik in het asiel een hond gaan halen. Ben thuis gekomen met Am staff. Ik verklaarde mezelf gek waar ik aan begonnen was. Een volledige leek wat honden betreft. De eerste jaren was het wel opletten, met de ene hond kon hij goed overweg, met een andere minder en moest je wel goed opletten. Ondertussen is hij 9 jaar, ligt hij liever in de sofa te soezen en zal hij zich over geen enkele hond meer opwinden. Of hij speelt ermee, of hij negeert het gewoon. Bo is een schat van een hond en ik wil hem voor geen geld missen. Ik hem geen moment spijt gehad van mijn opwelling op 09 november 2002.tegen kwam maar ondertussen is hij 9 jaar en beginnen de jaren al wat te wegen
Door tom  17-05-2009 13:37:35
ik ben gewoon zot van het ras
Door helga  30-12-2008 00:24:38
hallo,

ongelooflijk mooie, duidelijke en interessante site !!! als ik het zo zou kunnen maakte ik nu dezelfde website...
jammer genoeg heb ik mijn amstaff moeten laten inslapen door ouderdom (12,5) en ziekte maar ik zal deze site blijven bezoeken.
prettige feestdagen aan alle hondenbezitters, het bestuur en de webmaster.
well done !
groejtes
helga
Door helena de leeuw  01-11-2008 12:12:37
hi mensen.
ik heb jarenlang huskies gehad.
van een dure fokkerij.
Na het overlijden van deze prachtdieren heb ik nu een asiel hond am staff. sinds drie maanden in mijn bezit.
Een risico zeiden mijn vrienden maar ik zou haar ,mijn Sara niet meer willen missen.
Het is de meest aanhankelijke hond die ik ooit gehad heb.
Zacht ,sterk en betrouwbaar.
Andere honden?
Is nog een probleem ,maar ik heb haar nu 3 maanden en wie weet?
Groetjes Helen.
Door Peter en Droopy  26-09-2008 20:28:34
hey,

Proficiat met deze prachtige site. 't Ziet er picobello uit. Het is 'n site die duidelijk en overzichtelijk is én die 'n hoop nuttige informatie biedt...

Ik wil bij deze Dhr. Smolders Rudi bedanken voor zijn telefonisch advies, zijn kennis heeft me 'n oplossing geboden voor 'n heus probleem dat zich stelde en waardoor we van nare momenten bespaard zijn gebleven. Ik ga dan ook alles in z'n werk stellen om er in Hasselt bij te zijn en me daar lid te maken.

Proficiat en héél hartelijk bedankt
'n opgelucht baasje
Door Dave   14-08-2008 22:46:18
Hoi, amstaf vrienden ik ben bly dat er nog zoveel mensen te zien die ook zoveel van deze honden houden. heb myn amstaff sinds twee jaar het is een schat van een hond. maar je moet er veel mee bezig zyn. Spytig dat onze honden steeds negatief in het nieuws komen
Door bernard & nathalie   12-08-2008 09:25:44
hallo,

wij zeggen jullie dat jullie website super is en heel veel informatie.verder nog veel succes met de website.

nathalie & bernard.
Door saelaert christophe  24-03-2008 11:04:10
hey hallo ik heb is een vraagje kan ik ook fotoos van mijn eigen staffords is doorsturen naar jullie grtz laat is iets trug weten zou leuk zijn
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be