Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Van Esch Luc  23-07-2005 13:39:42
Voor jong en oud, om het wachten wat aangenamer te maken, hebben we sinds enkel jaren een kinderspeeltuin aan onze Supermarkt, AD Delhaize in Zonhoven. Ook Zondag open van 9u tot 13u.

Er is een heus ballenbad met schuifaf, 2 PlayStation consoles, 2 NeoGeo kasten met wisselende spellen en iedere maand een andere flipperkast.

Alle consoles en flipperkasten speel je GRATIS.

Enkel de kauwgomautomaat en de altijd prijs grijper vragen om wat centjes.

Zicht op de ingang van het speelhol met de altijd prijs grijper en de kinderkarretjes.

Het Ballenbad de 2 Playstation consoles en 2 NeoGeo's.

De wisselende Flipperkast (Deze maand de FlintStones in perfecte staat).


Ik vraag geen inkom, er is geen aankoopverplichting, niks te winnen maar ook niks te verliezen, er zit geen muntproever in, muntgleuf is buiten dienst, dispay zegt FREE PLAY en er staan bordjes bij met GRATIS SPEL.

Zelfs parkeren is gratis !!! Alles GRATIS , ook dat is Belgisch.

AD Delhaize Zonhoven
Van Esch NV
Heuvenstraat 75
3520 ZONHOVEN - BELGI
32 (0)11 810 600
info@VanEsch.be
Door Luc Van Esch  10-04-2005 09:49:44

Het nieuwe merk van Delhaize dat je aan het rekenen zet.
Je beste koop voor elke dag!
Een nieuw merk van Delhaize
Het juiste evenwicht vinden tussen kwaliteit en prijs. Dat is tot nog toe steeds het streefdoel geweest van Delhaize. En dat blijft zo. De introductie van het nieuwe merk 365 is daar het mooiste bewijs van. Dit merk heeft tot doel dagdagelijkse kwaliteitsproducten aan te bieden tegen een lage prijs, en dit het hele jaar door.
Deze producten, makkelijk te herkennen in uw Delhaize supermarkt aan hun specifieke verpakking en logo, zullen te vinden zijn in alle Europese supermarkten van de Delhaize Groep.

Basisproducten voor elke dag
Het merk 365 biedt u producten die beantwoorden aan uw dagelijkse behoeften. Deze producten zullen eerst te vinden zijn in de afdeling droge voeding, diepvries, zuivel en non-food. Later volgen ook de andere afdelingen, zodat u nog voor het einde van het jaar zon 300 producten van het merk 365 terugvindt in uw supermarkt.

Je beste koop voor elke dag
Niemand geeft graag te veel geld uit aan dagdagelijkse producten. De producten van het merk 365 bieden u de garantie van Delhaize kwaliteit en dit tegen een lage prijs. Wie kan rekenen, snapt meteen dat 365 de beste koop is.
Door Luc Van Esch  10-04-2005 09:37:10
AD Delhaize ZONHOVEN ook OPEN OP ZONDAG van 09 tot 13u.

Heuvenstraat 75
3520 ZONHOVEN

PROMO : ZONDAG LANG BROOD AAN 1 EURO
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be