Gastenboek ModelbaanHO
Welkom bij het gastenboek van de website ModelbaanHO. Plaats hier uw bericht

Reeds geposte berichten: 24
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Melissa Nicholas  07-07-2019 15:29:02
Hallo allemaal, ik hoop dat jullie allemaal in orde zijn ??? Mijn namen zijn mevrouw Melissa Nicholas, ik kom uit Kansas, een paar maanden geleden werd ik in een slechte financile situatie gezogen en ik had een dringende lening nodig om mijn rekeningen te betalen en financieel weer op de been te komen vanwege mijn huidige financile situatie, mijn bank weigerde om me een lening te geven, zodat ik geen andere keus had dan op zoek te gaan naar een ongedekte lening online, in het proces van mijn onderzoek was ik een slachtoffer van fraude en ik verloor bijna $ 750 en ik had meer problemen en ik gaf bijna hoopt op een lening totdat ik een online bericht heb gevonden. Het bericht was een gedeeld getuigenis van de heer Frank uit Charleston States die getuigt van hoe hij $ 50.000 kreeg van Kathy Finance Inc. Na het lezen van de post besloot ik contact op te nemen met Kathy Finance Inc. via e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com) contact gedeeld in de post, mijn onbeveiligde leningverzoek van $ 350.000 werd binnen 72 uur na mijn verzoek goedgekeurd en mijn lening werd zonder enige omissie op mijn bankrekening gestort.

Ik wil mijn diepe dankbaarheid kenbaar maken en ook de leningzoekers daar adviseren om zeer waakzaam te zijn, omdat er veel oplichters zijn met als enig doel de onschuldige leningzoekers te bedriegen, dus jullie moeten voorzichtig en waakzaam zijn. wie een lening nodig heeft, raad ik Kathy Finance Inc aan, u kunt contact opnemen met het bedrijf per e-mail: (kathyrichardfinance@hotmail.com)

Bedankt voor het lezen van mijn getuigenis, ik wens je veel succes.

Jouw,
Melissa Nicholas.
Door 3% leningaanbieding is nu van toepassing  14-06-2019 13:21:00
Ik ben meneer Clark Barry, een legitieme en een gerenommeerde geldschieter. Wij zijn van LENGSTAND. Met financile hulp. We geven geld uit aan individuen die financile hulp nodig hebben, die een slecht krediet hebben of geld nodig hebben om rekeningen te betalen, om voor zaken te investeren. Ben je op zoek geweest naar een lening? Wij bieden een lening varirend van 5.000,00 Min. tot 20.000.000,00 tegen een lage rente van 3% neem contact met ons op Adres: luthors.corploanfirm@gmail.com , whatsapp number: +18635356458
Door Julius Bruce  16-03-2018 03:53:56
Hoi,

vermijd zwendel, heb je een lening nodig? We hebben de capaciteit om zakelijke en persoonlijke kredieten / leningen te verstrekken aan bedrijven en particulieren tegen een rentepercentage van 2%. Onze investeerders financieren ook projecten, voor meer informatie over het leenaanbod, neem contact met ons op via e-mail: kivafllc@gmail.com

alleen voor serieuze kredietnemers.
Grant Alex

Lening aanbieding (gegarandeerd)
Door Thys Peter   07-10-2015 22:41:15
Beste,

bij het bekijken van uw site heb ik tot mijn grote verbazing moeten vaststellen dat U de (voor zover ik weet) de oudste modeltreinclub van Belgie al jaren over het hoofd zag !
Ik ben nl ondervoorzitter van de AMSAC( http://www.amsac.be/ ), modelclub uit het Gentse, wij zijn gestationneerd in het NMBS Vormingsstation Gent-Zeehaven)volgend voorjaar vieren wij ons 60 jarig bestaan !
Ik hoop alvast dat U zo vriendelijk wilt zijn ons op te nemen in uw lijst van club en links !
Alvast bedankt !

Modelspoorse groeten Peter
Door Wolfgang  28-10-2011 15:26:38
Beste Luc,

Je kunt zo heerlijk wegdromen bij die foto's.
Ik heb genoten van het fanatisme waarmee jij bezig bent en alles bijhoudt...

Wolf from
Door Paul Solleveld  12-02-2011 13:04:23
Alle complimenten over de website, maar zeker ook over de uitleg over de opbouw van de baan. De vele tips zijn zeer waardevol. Door deze tips zijn vele vragen voor mij opgelost. Ik zal dan ook regelmatig gebruik van deze site maken, daar ik zelf bezig ben een H0 baan aan te leggen mat rails van PECO met code 75. Het tijdperk waarin ik de baan ga opbouwen is tijdperk 3. met vriendelijke groet. Paul Solleveld
Door Vereycken Johan   20-10-2009 16:48:27
Gaston Bergmans zou zeggen;geef maa een poot.In uw verhaal vind ik mijzelf voor een deel terug.Steeds de interesse die mij nooit verlaten heeft sinds mijn 5 levensjaar heb ik ook altijd gestreefd naar een modelbaan.Ook vanwege kinderen is dit niet steeds doorgegaan.Vliegtuigjes werden gebouwd in rc uitvoering wegens geen plaats voor een modelbaan.
In 2007 terug aan de slag met Ho en in 2009 nog in volle expansie.Doelstelling:bewijzen dat heden ten dage nog kan gebouwd worden op goedkope wijze en stel ik een voorlopige modelbaan voor gebouwd met karton.Een tweede site is in de maak dit word dan de definitieve,ik leer namelijk alles zelf,ook computer. Groetjes Johanwww.denbergop.be
Door Peu  11-09-2009 09:28:38
Ls,
toffe site met slimme en handige tips. Baan lijkt mij ook schitterend!
Ik las een stukje over railreiniging, quote "Een Amerikaans merk heeft een wagon uitgebracht die volledig uit messing is gemaakt en waar in het chassis een rol is gemonteerd die de sporen poetst." . Lux heeft tegenwoordig naast de genoemde stofzuiger, ook een gemotoriseerde poetswagen. Maar waarschijnlijk had u daar al hoogte van.
succes met de baan en ik zal de pagina nog vaker bezoeken
mvg
Peu
Door patatje70  02-06-2009 22:19:19
hallo,

een indrukwekkende verzameling Belgische modellen??om de vingers bij af te likken als het ware
prachtige en leerrijke site,zal regelmatig eens komen loeren..

Gr. Wim(via msm-forum (patatje70))
Door Van de Genachte Andr   01-06-2009 16:16:13
ik woon in Gentbrugge
wie wilt mag komen kijken, +eerst tel 092319627
80 lokos+900wagons in 3rail systeem
op 70m
reproduktie van hauptbahnhof salburg
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be