Reeds geposte berichten: 143
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Sven, Marion, Lander en Lenne  09-08-2019 14:29:06
Lieve Dirk en Agnes, wij genoten 10 dagen van een prachtige vakantie! Prachtige omgeving, top uitzicht vanop het terras. Mooie, ruime en koele familiekamer met goede bedden. Leuk zwembad en lekker eten! Veel leuks te doen in de omgeving met kinderen: vlo rail, safari park, hoogteparcours, ezeltocht, kayak. Steeds veel hulp met het plannen en reserveren. We voelden ons helemaal thuis, ook Lander, Lenne en Finneke ! Bedankt voor jullie gastvrijheid!! Veel groetjes !
Door Nico - Lies - Lyah  08-08-2019 14:47:58
Beste Dirk en Agnes,


We willen jullie nogmaals bedanken voor de mooie vakantie en alle zorgen en toewijding. We hebben ons op het gemak gevoeld en onze kleine spruit ook. Zeer lekker ontbijt en avondeten! Doe zo voort.

Groetjes aan Harley en Guiness.
Door Ilse Verhelst  04-08-2019 19:12:02
We hebben een weekje genoten met het hele gezin, waaronder 2 dochtertjes en een hond, van de gastvrijehid van Agnes en Dirk. De B&B is prachtig gelegen, met prachtig uitzicht ip het dorpje. De tuin is geweldig met hondenweide, schommel, petanquebaan en zwembad. De familiekamer waar wij verbleven was dik in orde, heel netjes en vorzien van alle comfort. Het ontbijt dat Agnes serveerde was zeer uitgebreid, met o.a. homemade yoghurt, vers fruit, eitjes..In de omgeving was van alles te beleven, ook met kidneren (safaripark, hooogtouwenparcours, Lac de Devesset,...). Gastheer Dirk was hierbij zeer behulpzaam en hielp met tips en reservaties. Een aanrader, dit adresje! Bedankt Agnes en Dirk!
Door Yves & Georgette  18-01-2019 17:57:35
ontvangen per mail van onze gasten op 18/1/2019


Bonjourexcellente prestation, rapport qualit/prix incomparable. Les chambres sont jolies, impeccables et les dners comme les petits djeuners sont copieux et gnreux (produits du terroir fabuleux !) La chaleur des htes complte le tableau (grand professionalisme aussi !).

Nous avons sjourn pour 2 nuits, et nous y reviendrons car tout nous y pousse !!! Un grand merci des malgaches Yves & GeorgetteNote attribue 10/10
Door De pooter Kornas  18-11-2018 19:18:25
Daar leer je wat ze bedoelen met
Leven als God in Frankrijk
Door fam. Swerts  15-11-2018 19:50:33
Ons verlof in de b&b was fijn.
Agnes en Dirk zijn heel aangename mensen.Het eten was lekker,de kamer was mooi en vanaf het eerste
moment voelden we ons hier goed.
Groeten van jan en angele

per mail ontvangen
Door Ludwig en Marleen  13-11-2018 19:05:08
Voor ons was het de eerste maal,dat we naar een chambre d' hotes geweest zijn. Het was dus afwachten wat ons te wachten stond.
En wat een verassing,bij aankomst gezellig samen een aperitiefje drinken met de andere bewoners. Raar maar waar,er waren nog gasten die we kenden van acht jaar geleden op camping.
Onze hond Pax was voor de eerste maal mee, en wat heeft die kunnen wandelen met de honden des huizes.
Onze kamer was ideaal,met ons terrasje en plaats genoeg voor een leuke vakantie. Na twee weken schep je zeker een band,met mensen zoals Agnes en Dirk.Ook de andere gasten vielen super goed mee. Lekker aan het zwembad,een meer bezoeken, met de hond in het water van het riviertje of een dag naar een stad. Zeker niet vergeten de lekkere maaltijden die Agnes voor ons klaar maakte.
Die twee weken zijn voorbij gevlogen. Ik zie er al naar uit,op ons kort verblijf eind dit jaar.
Dirk en Agnes doe zo voort en bedankt.
Door Herman en May  14-06-2018 18:28:22
We hebben een heel verblijf gehad bij Dirk en Agnes. Alles was tot in de puntjes verzorgd. Nette en gezellige kamer, lekker ontbijt. Ook van de table dhote hebben we genoten, een echte aanrader. Zeker niet vergeten de huiselijke gezelligheid! We voelden ons direct welkom en genoten van de andere gasten.
Bedankt!!
Door Dom Bernard et Claudine  25-02-2018 10:39:44
Un tout grand merci Agnes et Dirk. Nous n'avons pass qu'une seule nuit dans leur belle maison mais ce fut une belle exprience.
Agnes et Dirk sont trs accueillants et nous avons pass une belle soire avec eux.
La cuisine est simple mais savoureuse et nous nous sommes sentis comme chez nous.
Les chambres sont trs belles et trs bien entretenues.
Encore merci Agnes et Dirk et bientt peut-tre
Claudine et Bernard
Door Gerdi en Ann  06-09-2017 13:30:46
Agnes en Dirk,dikke merci voor de leuke en gezellige week die we bij jullie mochten doorbrengen
Lekker gegeten,gezellig gekeuveld met de andere gasten aan de lange tafel op het terras met prachtig zicht.
Onze viervoeter Otto werd ook warm ontvangen en gauw vriendjes met Guiness en Harley.
We komen zeker terug naar jullie gastvrije B & B!!!
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be