Kortemark Loopt
Gastenboek Kortemark Loopt

Reeds geposte berichten: 142
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Henri Lefevere  03-04-2018 21:35:13
Niettegenstaande het nog maar de 8ste organisatie was kon men zeggen dat oprichter Walter Vanhoutte er reeds een klasieker had van gemaakt , hopelijk is het niet zoals geopperd wordt dat dit de laatste kortemark loopt was.. Deze week was Walter 80 jaar geworden en dat waren de TV makers van focus Wtv niet ontgaan . Tijdens de jeugdwedstrijden hebben ze een mooie reportage opgenomen van Walter die vroeger een sterk atleet was en hedentendage nog steeds geregeld zijn kilometers afmaald .Ook deze maal werd een gedeelte van de opbrengst geschonken aan een goed doel namelijk voor Elis mooi mag gezegd worden . Voor de 8ste editie hadden de organisatoren opnieuw gekozen om naast jeugdwedstrijden 5 en 10 kilometer terug een 20 km te organiseren.
Er was een mooie omloop uitgetekend via het Kortemarkse centrum,het station en dan om via het mooie Kortemarkse spaarbekken terug via het centrum de aankomst te bereiken .Het parcours is wel veeleisend met tal van bochten en rond het spaarbekkken niet altijd loslopend. De organisatie was opnieuw uitstekend en de pralines bij de aankomst zorgden er opnieuw voor dat trainen opnieuw een must was.
We waren als atletiekclub Staden vzew met 34 onzer atleten present en zelfs enkele haalden het podium maar ook alle mede atleten deden het schitterend en waren uiterst tevreden van deze mooie organisatie en als verantwoordelijke en hooftrainer van dce club kon ik dan terug uiterst tevreden huiswaarts keren
Door Willy Ligneel AVR  27-03-2018 12:52:00
Op het gevarieerd parcours in Kortemark konden wij weerom genieten van een mooie wedstrijd met heel wat deelnemers. Er was ook weer gezorgd voor een prima organisatie: afhalen borstnummers, kleedkamers met warme douche, vlotte prijsdeling. Alles verliep snel wat door de deelnemers naar waarde wordt geschat.
Het zou zeker spijtig zijn als dit sportieve evenement zou worden stopgezet.
Door Geert Van Tieghem  25-03-2018 22:56:44
De achtste editie van 'Kortemark loopt' was alweer een sportieve voltreffer. Een dikke PROFICIAT aan Walter en alle vrijwilligers om er een schitterende en leuke dag van te maken. Prachtige organisatie en dito prijzentafel. Hopelijk komt aan dit succesverhaal een meer dan dik verdiend vervolg ... Nogmaals, BRAVISSIMO aan het ganse team ! Sportieve groeten uit Brugge.
Door Karen  25-03-2018 22:44:14
We hebben terug deelgenomen met heel de familie en genoten van deze sportieve dag.
Hopelijk moeten we deze traditie niet stopzetten.
Door Gunter D'Hondt  25-03-2018 17:06:07
Zoals elk jaar was de organisatie wederom dik inorde en dit werd dit jaar gevierd met het mooie lenteweer die erbij kwam. Proficiat aan Walter en de vele andere vrijwilligers die hieraan mee werkten.
Hopelijk komt er in 2019 toch nog een vervolg aan dit mooie werk van Walter.

De brunch in Velotel Brugge vandaag was heerlijk, super bediening en lekker eten in een prachtig decor. Bedankt!

Gunter
Door Hilde Crevits  22-03-2018 07:31:36
Beste Walter

Hierbij wil ik je feliciteren en vooral danken om jouw
uitgebreid vrijwilligersengagement. Voor de 8ste keer
werd Kortemark loopt gelopen. En met succes.
Het was ook de laatste editie. Jammer

Vooral mijn allergrootste waardering voor jouw inzet
ten bate van het loopplezier van zoveel mensen.

Jammer genoeg kon ik er niet bij zijn vanwege ziekte.
Maar met mijn hart was ik voortdurend bij jullie.

Met vriendelijke groeten,


Hilde Crevits
Viceminister-president
van de Vlaamse regering
en Vlaams minister van onderwijs
Door Lieselotte Denolf  21-03-2018 17:19:39
Al jaren genieten we trouw van de puike organisatie van Kortemark Loopt. Het lentezonnetje straalde op het fantastische parcours en op onze winterse gezichten. Team Walter: proficiat! Dit is top!
Door Elke Dedeyne  19-03-2018 20:14:27
Al enkele keren meegedaan aan Kortemark loopt, ook dit jaar was het een heel mooie organisatie! Leuk parcour met veel variatie.
Voor mijn 3de plaats bij de dames had ik een mooie prijs!
Door Luc De Ketelaere  19-03-2018 09:42:55
Kortemark Loopt; een hoogdag voor de loopsport met een grootmeester Walter aan het roer. Wie voelt zich geroepen om dit evenement voort zo perfect te organiseren? Walter, dank voor jouw inzet.
Door Burgemeester Toon Vancoillie  18-03-2018 17:04:16
Ik las de vele lovende reacties over de organisatie Kortemark Loopt van vorig weekend. Het was inderdaad af. Het parcours, de tijdsmeting, de website, de opvang en catering in de Kouter enz., dit alles dankzij de inzet van Walter, SVD Kortemark en de vele vrijwilligers.
Met mij zouden het velen jammer vinden moest dit evenement stop gezet worden. We zullen er dan ook ons best voor doen dat er volgend jaar opnieuw een Kortemark Loopt plaats vindt.
Het zal zonder Walter zijn, maar hij heeft meer dan zijn verdiensten gehad over al die jaren. Het was niet altijd gemakkelijk maar alles samen mogen we Walter toch van harte danken voor zijn jarenlange inzet voor Kortemark Loopt.
Door Macy Maertens  18-03-2018 11:33:24
Dit jaar nam ik voor de eerste keer deel aan Kortemark Loopt. Ik liep het mooie parcours van 5km die mij erg beviel en de chocolaatjes na de wedstrijd waren erg lekker. Chapeau aan de mensen die dit evenement hebben georganiseerd, het was dik in orde. Jammer dat dit de laatste editie was anders ging ik zeker nog eens meegedaan hebben.

Mvg
Macy Maertens
Door alexander eggerick  17-03-2018 11:16:41
Dit jaar nam ik terug deel aan kortemark loopt en het was terug een prachtige wedstrijd op het mooie parcour en met een stukje natuur rond de vijvers. Ik liep dit jaar enkel de 5km doordat het mijn eerste wedstrijd van het seizoen was na een blessure. Ik behaalde een 4de plaatst tussen verschillende toppers waarmee ik zeer tevreden kan zijn. Hopelijk blijft deze wedstrijd de komende jaren nog bestaan en zijn er mensen die dit willen verder zetten.

En bedankt aan de organisatie voor deze wedstrijd die steeds perfect verloopt .
Door Bram  17-03-2018 10:06:04
Beste Walter,

Opnieuw een prachtige wedstrijd dit jaar! Picobello organisatie, prachtig parcours, ongelooflijke prijzenpot en top sfeer! Ondertussen is Kortemark Loopt een vaste jaarlijkse afspraak in de opbouw naar het seizoen. Het zou enorm jammer zijn moest deze wedstrijd niet meer doorgaan de komende jaren, een wedstrijd op eigen bodem van dit niveau is een droom voor iedere sporter. Hopelijk wordt er iemand gevonden met de moed en tomeloze inzet zoals u om de traditie verder te zetten!

Alvast bedankt voor alles!
Bram
Door Rita Tyvaert  16-03-2018 20:47:04
Beste Walter,
Een hele dikke Proficiat met uw 8 edities van “Kortemark Loopt”.
De eerste editie was in 2011, maar u was zeker al 2 jaar voordien in de weer om alles voor elkaar te krijgen. U hebt u 10 jaar lang, volledig vrijwillig en onbaatzuchtig ingezet voor deze prachtige evenementen. Gelukkig kreeg u de dag zelf en voor- en nadien heel wat hulp van meer dan 100 vrijwilligers.
U, Walter, was de bezielende geest van elk “Kortemark Loopt”. In uw voetsporen treden is onmogelijk voor een enkeling maar laten we hopen dat er een groep mensen toch dit mooie sportieve, recreatieve en sociale evenement probeert verder te zetten. U, Walter, heeft het opgericht, en het zou echt doodjammer zijn mocht dit niet verder gaan.
Ik begrijp, Walter, dat nu er een 8 voor staat, u het nu eindelijk wat rustiger aan wil doen. Samen met heel wat mensen danken wij U van harte voor alle geleverde inspanningen voor deze 8 prachtedities van “Kortemark Loopt”.
Rita Tyvaert
Door jolien musseeuw  16-03-2018 16:27:11
Blij dat ik voor de 7de keer heb meegedaan aan de 8ste editie van Kortemark Loopt! Telkens mooie prijzen en lekkere chocolade
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be