Kortemark Loopt
Gastenboek Kortemark Loopt

Reeds geposte berichten: 111
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Gunter D'Hondt  15-11-2017 12:15:35
Zeer goede organisatie die telkens een mooi deelnemersveld kan aantrekken met de vele prijzen die er te winnen zijn. Het parcours is mooi door de afwisseling van de stadskern en het park met de spaarbekkens.
Staat voor 2018 alvast genoteerd in mijn agenda.
Een dankwoordje aan Walter en zijn medewerkers!

ps: de chocolaatjes (=naturaprijs voor iedereen) zijn overheerlijk en mijn kids smullen ze graag op
Door Nina Lauwaert  02-11-2017 13:57:05
Zeer genoten van ons verblijf in Tenerife (Tigotan Friends and lovers). Lekker warm weer, vriendelijk personeel en een fantastisch buffet. Dankjewel Walter voor deze mooie prijs, we hebben er een fijne trainingsstage van gemaakt.
Door Moerman Karel  29-10-2017 11:39:04
Beste organisatie,
Zonet genoten van een weekendje Brugge in het Vélotel.
Eten en ontbijt waren heel lekker.
Ben blij dat er weer een 20 km is, dus je ziet me zeker terug.
Tot dan
Door Henri Lefevere  09-03-2017 20:05:52
Met “Kortemark loopt” wordt eigenlijk het zomer seizoen voor de baanlopers op gang geschoten .
Niettegenstaande het nog maar de 7de organisatie is kan men al zeggen dat oprichter Walter Vanhoutte enn medewerkers er reeds een klasieker hebben van gemaakt .Ook deze maal werd een gedeelte van de opbrengst geschonken aan een goed doel namelijk voor “Elis” mooi mag gezegd worden
Deze maal had men gekozen om organisatoriche redenen geen 20 km meer te organiseren,de organisatie viel ook samen met de start van de krokus vakantie waardoor jammerlijk genoeg geen nieuw deelnemers record werd gebroken. Aangezien men in de laatste week en op de dag zelf niet meer kan inschrijven kan men toch spreken van een mooi succes voor een platte lands gemeente.
Een mooie omloop was uitgetekend via het Kortemarkse centrum,het station en dan om via het mooie Kortemarkse spaarbekken terug het centrum en de aankomst te bereiken .
Het parcours is wel veeleisend met tal van bochten en rond het spaarbekkken niet altijd loslopend.
De organisatie was opnieuw uitstekend en de pralines bij de aankomst zorgden er opnieuw voor dat trainen opnieuw een must zal zijn.
Door Rita Tyvaert  09-03-2017 19:12:27
Beste Walter,

Opnieuw een zeer grote PROFICIAT met je super geslaagde "Kortemark Loopt". Het resultaat van terug een jaar hard werken.
En hard werken is het zeker: de verschillende omlopen uitstippelen en uitmeten, de folder in elkaar knutselen, zeer veel vrijwilligers zoeken voor de dag zelf, maar ook voor voordien en nadien, meer dan 100 sponsers zoeken, zorgen voor de bevoorrading, verzekering.......
Ook Proficiat en Dank aan alle bestuursleden want zonder U was er geen Kortemark loopt.
En ook Proficiat en Dank aan alle vrijwilligers van de dag zelf, de dag voordien en de dag nadien.
Walter, ik bewonder uw moed en doorzettingsvermogen. Had u niet zo hard gewerkt ervoor (nu reeds meer dan 8 jaar geleden) was er NOOIT een Kortemark loopt ontstaan. U bent de bezieler, de ontwerper van Kortemark Loopt. Door U zijn heel wat kinderen, jongeren, volwassenen en ook ouderen beginnen lopen en ze vinden het leuk. En bovendien is het nog gezond ook. En u geeft gelukkig niet op; Jaar na, jaar bent u even gedreven en zet u zich telkenmale opnieuw ten volle 200% in omdat er een "Kortemark Loopt" zou zijn. Want U wil ons gezond en fit houden, en de dokter buiten houden. Dank U, Walter dat u aan onze gezondheid denkt. Dank u Walter voor uw megagrote inzet. Dank u Walter, dat u nog aan uw medemens denkt zonder
aan Uzelf te denken.
Door vanclooster andréandre   09-03-2017 17:57:00
Proficiat Walter en de ganse ploeg.
Prachtig parcour en schitterende organisatie.
Doe zo verder.
Door Vandenbulcke Claudine  09-03-2017 08:28:56
Schitterende editie!
Doe zo verder!
Door Toon Vancoillie  07-03-2017 11:40:37
Het doet mij veel plezier al deze enthousiaste berichten te lezen en vast te stellen dat heel wat mensen het parcours in het centrum van onze gemeente en rond de wachtbekkens zeer mooi vonden. Dank aan Walter en aan zijn vele medewerkers en vrijwilligers voor de inzet en feilloze organisatie.
Door Natalie De Beir   06-03-2017 23:58:17
Het was de eerste keer dat ik meedeed aan de g-run. Er waren toffe prijzen en een leuke sfeer.Ik kom volgend jaar zeker terug.
Proficiat aan de organisatie doe zo verderhttp://www.gastenboek.be/images/smileys/wink.gif
Door Lynn Dekeyser  06-03-2017 21:09:45
Ik en mijn broer deden beiden mee aan de 5km.We vonden dit een heel mooie wedstrijd met een mooi parcours en toffe prijzen. Dank aan de organisatie!
Door Mien Vanhecke  05-03-2017 21:47:54
Dit jaar nam ik voor de eerste maal deel aan de stratenloop in Kortemark.
Ik vond het een zeer toffe stratenloop!
Er zijn ook leuke prijzen mee te verdienen!
Goed georganiseerd, leuke sfeer, tof parcours ...
Ik zou het zeer jammer vinden moest dit stoppen!
Volgend jaar doe ik zeker opnieuw mee!
Alvast bedankt voor de moeite!
Door Van De Keere Cederik  05-03-2017 10:01:18
eerste maal meegedaan aan de 10k in Kortemark loopt en moet zeggen dat het voor mij een zeer geslaagde stratenloop was. Mooie omloop, veel toeschouwers, mooie prijzen en perfecte organisatie. Ik kom volgend jaar zeker terug. Sportieve groeten
Door eggerick alexander  04-03-2017 20:38:18
dit jaar heb ik de 10 km en de 5 km gelopen.
Een mooi parcours en zeker rond de vijver een mooi stuk natuur.
Een dikke proficiat aan de organisatie. Kom zeker volgend jaar terug.
Door Dieter Denduyver  04-03-2017 18:09:31
Voor het eerst deed ik mee aan de 5km, Vorig jaar de 10 km , de jaren daarvoor de 20km. dit jaar besloot ik eens te kiezen voor de 5km (omdat ik dit wel meer mijn specialteit is). En ik ben in de prijzen gevallen. een bon van 25 euro van vermeersch- deconinck , en dit doordat ik 3de beste inwoner van kortemark was. Ik vind het super dat je hiervoor waardering krijgt. chapeau voor de hele organisatie . een aanrader voor iedereen om eens mee te doen
Door Ilse Decroo   03-03-2017 16:35:59
Het is mijn 3de jaar dat ik de korte afstand loop. Dit jaar was het parcours gewijzigd waardoor het lastiger was, maar vond het wel een mooi parcours. Dit jaar ben ik 1ste geëindigd in mijn leeftijdscategorie. Ik heb een cadeaubon gewonnen ter waarde van 55¤ om te gaan eten in een restaurant in Brugge. Deze bon werd mij toegestuurd. Waarvoor mijn dank.
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be