Reeds geposte berichten: 167
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door walatra propolis   23-07-2018 11:14:28
Dit bericht moet nog goedgekeurd worden.
Door ed  16-10-2017 22:25:32
Ik ben zeer blij en tevreden over het vervoer van de trekpaarden naar een andere lokatie , paarden zijn netjes nagekomen, betaling online is makkelijk en voor aankomst krijg je netjes een sms met aankomst tijd verwacht, het opladen was zeer vlot en rustig verlopen met de rust van Andy en de toewijding van Eva , onderweg contact met intercom en een rustig rijdende Andy, alles netjes geregeld dus, en
een aanrader voor alle paardeneigenaren die betrouwbaar en betaalbaar vervoer zoeken en die ook in orde zijn met papieren en verzekeringen, tip voor de nieuwe klanten, zorg dat je dieren zijn gemeld zijn bij paardenpunt en dat je papieren en paspoort kloppen

Door Rudy Van Dijck  19-07-2017 15:19:30
Van harte bedankt voor het perfecte vervoer van ons 2jarig veulen.
Na een eerder niet gelukte poging om met eigen trailer te vervoeren was Philip de ideale begeleider om ons paard rustig in de paardencamionette te laten stappen.
Wat mij betreft top service en aanrader!
Door Ellen  07-06-2017 09:24:35
Vervoer Jaarling

Het werd hoog tijd om mijn jaarling te spenen dus wou ik haar op een weide met gezelschap zetten tot ze oud genoeg is voor het echte werk.
De eerste keer van mama weg EN Transport EN allemaal nieuwe prikkels.. Een hele opgave voor zo'n jong paard. Maar ik wist dat ik op de ervaring, tijd en geduld kon rekenen van paardentaxi.be
Een ruim, proper en veilig transport is voor iedereen leuker en ik genoot enorm van het feit dat ik de touwtjes in handen mocht nemen en daarbij begeleiding kreeg en deugddoende complimenten. Op die manier kon ik zelf leren en groeien samen met mijn paard.
Ik had,, deels op aanraden van Eva,al de nodige voorbereiding gedaan. Veulen apart op de wei zetten, regelmatig korte periodes met beloning naar straat wandelen (prikkels carpoort, vreemde binnenkoer, eerste keer Beton, auto's van dichterbij..) vastgebonden staan en respect hebben voor mijn ruimte kende ze al. Ook geoefend op wijken voor druk (= paardje goed kunnen Zette op camion bij sluiten laadklep), Voorwaarts en achteruit om commando en vooral rust en respect..
Het feit dat haar weidemaatje mee mocht was de kers op de taart. Het gaf het veulen rust en vertrouwen in de situatie aangezien de pony transport gewoon is.
Tijdens vervoer mocht ik in een veilige zone bij mijn paard staan en haar belonen/geruststellen. Dit was een leuke ervaring. Ik was vooral onder de indruk Van al de prikkels, geluiden en balans zoeken. De ruime ruimte en suikerarme snoepjes waren hierbij een goede afleiding.
Rustige goede chauffeur en goed contact tijdens vervoer.
Het filmen van het trailerladen/transport is een leuk extraatje..
En ik was blij dat ik de kans kreeg om het paard rustig op zijn Nieuwe thuis te zetten en even te observeren zonder gepush dat we weg moesten.

Kort samengevat: Een goede service met respect voor paard en ruiter.
Door Luna straetmans  19-05-2017 13:55:50
Met spoed gebeld voor een koliekgeval. Buiten dat ze er meteen stonden op een door de weekse avond (door letterlijk alles te laten vallen voor ons geval), ook nog eens heel veel emotionele steun gehad van deze mensen!
Door Lieve en Heraclio  26-04-2017 18:39:13
Van harte bedankt Eva en Andy voor het jaarlijkse uitstapje van onze Paco naar zijn zomerweide. Hij keek er echt naar uit! Zoals gewoonlijk is alles prima verlopen, jullie zijn een fantastisch team. Beste groetjes
Door Birgit Peeters  21-02-2017 17:32:29
Hey Andy en Eva

Nog eens super super super bedankt voor het perfecte vervoer, van men paard.
Hij was super rustig tijdens vervoer en achter af op stal. Dus top! Echt super vervoer! Zeker een aanrader voor mensen die graag hun paard(en) willen vervoeren. Paard word onderweg goed gecontroleerd,... echt top! En ook super mensen met een hart op de juiste plaats.

Ik ga jullie zeker en vast aanbevelen aan andere mensen!!!
Vele groetjes
Birgit
Door Devos Winny  04-02-2017 21:04:51
Dankzij Eva en Andy is onze nieuwste aanwinst veilig en stress vrij vervoerd voor een 100km rit. Terwijl zij slechts 1x als veulentje op transport had gestaan. Eva en Andy's paardentaxi happy horse een echte aanrader.
Door Allison Heymans  31-10-2016 09:52:18
Beste Eva en Andy,

Gisteren is dankzij mijn vriend Ben en jullie mijn droom uitgekomen om naar zee te gaan.
Mijn pony Marco ging met gemak op de camion en was zeer blij met de lekkere snoepjes in de voerbak die hij van Eva kreeg.
De rijkunsten van Andy met de camion zijn subliem! Hij rijdt zacht en rustig.
Na bijna 2u zijn we aangekomen aan zee waar we onze tijd kregen om lekker te genieten.
Toen we terug naar de camion gingen, ging Marco op zijn eentje de camion op. Hij hoorde de snoepjes in de voerbak vallen en ging direct ernaar toe om te smullen! Dus ze moeten toch wel super lekker zijn!
Gedurende heel de terugrit heeft Marco met zijn hoofd liggen slapen in de voerbak .

Nog eens bedankt voor de geweldige dag!
Dit doen we zeker nog eens met jullie!!!
Door Rohalt B.  27-10-2016 10:47:56
Geweldige survice... super vriendelijke, warme, rustige mensen, ZEEEEeeer goede chauffeur, met zichtbaar veel ervaring.

Echt een aanrader voor al wie vervoer zoekt voor hun lieftallige viervoeters.

De 3 paarden zijn zeer vlot op de vrachtwagen gegaan de ezel had iets minder zin, (2paarden al lang Niemeer op vervoer geweest en een jonge merrie die nog nooit is vervoerd) maar ze zijn allemaal veilig rustig en met veel liefde in hun nieuwe thuis aangekomen.

Ik weet jullie te contacteren moest ik nog eens verhuizen!

Heeeel fel bedankt!

Grtz. Rohalt


Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be