Welkom

Laat gerust een berichtje na in ons gastenboek.

Reeds geposte berichten: 49
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Eva Simkens  11-10-2018 09:55:40
Liefste Yves!

Wij zijn zo dankbaar, ons hart werd mede door jouw ontzettend grote inspanning gevuld met liefde, warmte en genegenheid op de belangrijkste dag van ons leven!
En wat een engelengeduld! \uD83D\uDE4F\uD83C\uDFFB

Jij bent onmisbaar als ceremoniemeester!
Als wij nakeuvelen over ons huwelijk kom jij steeds weer ter sprake.

DANKUWEL!
Door Rotsaert Marjolijn  11-09-2017 22:49:07
Hey Yves, hier een berichtje om je toch nog eens een Superdikke merci te zeggen voor je prachtige werk als ceremoniemeester bij ons. Het was top en het was af, dankzij jou konden we idd genieten 😉
Iedereen sprak er ook op hoe leuk jullie de ceremonie in mekaar hadden gestoken en hoe goed je het wel deed ganse dag door dikke merci om onze mooiste dag zo mooi te laten verlopen
Door Door Marijke en Bram  12-12-2016 16:31:19
Dag Yves,

Wij willen je nogmaals hartelijk danken voor jouw bijdrage aan onze speciale dag, niet enkel het opvolgen van de dag zelf maar ook alle tips en tricks op voorhand die serieus geloond hebben :-).

Dankzij jou konden we de dag gewoon beleven en hoefden we aan niets anders te denken.

Ondertussen hebben wij genoten van een zalige huwelijksreis, die jammer genoeg veel te snel voorbij is, echter zijn wij onze dag zeker nog niet vergeten.

Dank je wel.
Door Stefanie en Thomas  10-11-2016 11:57:11
Dag Yves,
Via deze weg willen we je nog eens extra bedanken om "onze" dag in goede banen te leiden!
Dankzij jouw goede zorgen hebben we van elk moment kunnen GENIETEN 😊
Je bent een TOP van een ceremoniemeester!
Bedankt! Vele groetjes en een dikke knuffel!
Door Xenia  07-09-2016 16:09:30
Hey Yves,
Waw, Waw, Waw,... Wat een fantastische dag hebben wij gehad! Een suite met 12 sportwagens waarbij bijna iedereen apart moest vervoerd worden, een toen nog aanstaande echtgenoot met hopen zenuwen en 2 bruidskindjes die niet altijd even happy waren, het zal voor jou zeker een uitdaging geweest zijn! Maar wat heb je dit FANTASTISCH gedaan, alles perfect verlopen, overal op tijd en zelfs de Tieltse politie, die niet zo gelukkig was met onze sportwagens, wist je te kalmeren. Zonder jou had de dag nooit zo goed kunnen verlopen! Er zijn geen woorden genoeg om jou te kunnen bedanken. Op zo een dag ben jij gewoon goud waard! Zo blij dat jij er was om ons te doen stralen! BEDANKT!!!!!
Mr & Mevr Moyaert
Door Kimmy en Jannik  14-08-2016 14:49:24
Beste Yves, Wij zijn jou zo dankbaar! Je was fantastisch. Niet alleen wij maar iedereen heeft op jou geboft. Ook onze ouders zijn er nog steeds niet goed van... Jij dacht werkelijk aan alles! Elk detail, overal had je oog voor. Als ik aan iets dacht, stond je er al mee voor mijn neus... ONWERKELIJK! Dik in orde. Dit had ik nooit zo durven dromen. Het was alsof jij je in 7 personen kunt splitsen Je was werkelijk overal en toch onopgemerkt. We weten nog steeds niet hoe je het doet maar het is fantastisch sterk, jouw werk. 1000x dank. Je maakte onze dag echt AF en wij waren super op ons gemak. We hebben enorm genoten dankzij jouw gouden tips. Bedankt voor alles! Heel veel liefs, Jannik en Kimmy
Door ChaŽlle  03-08-2016 21:13:38
Lieve Yves
Het was een dag waar ikzelf, mijn man en onze hele familie heel erg naar uitkeken. Na een jaar plannen, discussiŽren en voorbereiden, was onze grote dag er! Met heel veel zenuwen (en een heel klein hartje), slaagde je erin om alles vlot te doen verlopen, wat niet altijd gemakkelijk is met een familie zoals de mijne 😝😉. Je was een luisterend oor als ik problemen had, ook al was dat midden in de nacht of op het moment zelf!
Lieve Yves, met zo'n ceremoniemeester als jij hebben we het ťcht getroffen!
Wij konden genieten van ons moment, dankzij jouw goede zorgen! Dank je wel💋
Liefs, Steven & ChaŽlle
Door Cindy en Simon  15-05-2016 11:30:49
Lieve Yves,


Ik wilde toch nog even een mailtje sturen om je nogmaals te bedanken voor onze fantastische samenwerking, de goede verloop van onze dag, de fijne momenten en het zorgeloze gevoel dat Simon en ik de hele dag gehad hebben dankzij jou fantastisch werk!
Ook onze ouders en broer en zus en al de rest van de suite hadden niets dan lof over jou!

Daarom: dikke merci! Je hebt onze mooiste dag van ons leven, wel degelijk heel mooi gemaakt!

Liefs,

Cindy en Simon
Door Charlotte en Wouter  25-09-2015 09:28:39
Hey yves,

Sorry voor ons late mailtje hoor, maar de dagen na de trouw waren ook nog druk! Nu in curacao aan het nagenieten van de mooiste dag van ons leven!

Ik wist niet dat dit echt zo veel met een mens doet maar ik weet wel dat jij er de hoofdfactor in gespeeld hebt waardoor we van elk moment optimaal kunnen genieten hebben!

Onze trouw ging zeker niet zo n succes geweest zijn zonder u dus daarom echt bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan: van mijn mama tot rust te krijgen tot iedereen in de kerk

We kunnen je niet genoeg bedanken!

Groetjes en wat zonnestraaltjes vanuit de abc eilanden!

Wouter en charlotte
Door Glenn Jones  06-07-2015 22:17:08
Yves,

Een dikke merci om ons zo super te begeleiden doorheen de zo'n mooie dag, het huwelijk van mijn zus Oli en Jiles.

Je bracht er meteen rust en sfeer in! We moesten niet denken en plannen.. gewoon volgen. De perfect begeleiding... met stijl!

Je streeft naar perfectie. Een pluisje op ons kostuum... je had het gezien. Het trouwkleed ten alle tijde in de juist plooi.

Maar dit alles is nog niks in vergelijking met de sfeer die je brengt. Een trouw is een feest en de ceremoniemeester heeft daar een enorme impact op.

Yves, bedankt om ons door zo'n geweldig feest te begeleiden. Je hebt er ons echt van doen genieten!

Glenn
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be