GEERT HEYSE

FC Kerksken werd op 04/04/2009 in een diepe rouw gedompeld.
Ons dierbaar bestuurslid en medewerker GEERT HEYSE is ons op een tragische manier ontvallen.
Geert overleed zaterdagnamiddag op zijn geliefde voetbalveld, aan een noodlottige beroerte.
Geert was 48 jaar.

"Geert, FCK was voor jou je tweede thuis, altijd was je wel met iets bezig voor onze club, we moeten je nu laten gaan maar in onze harten blijf je voor altijd mijnheer 100% FCK. "
We zullen je nooit vergeten, diep respect en ontzettend veel dankbaarheid voor wat je hebt verwezenlijkt.

Langs deze weg betuigen we ons intens medeleven aan de familie van Geert.
We wensen ze veel sterkte bij dit pijnlijk afscheid.

Reeds geposte berichten: 199
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Sigi Van Laethem  30-04-2009 08:43:20
Mijn oprechte deelneming aan familie en vrienden van Geert!

Sigi
Door VERBESTEL HUGO  23-04-2009 16:43:15
aan geert en de nabestaanden

hier zijn geen woorden voor zo abrupt ,in korte periode dat
ik je mocht leren kennen liet je een grote indruk als mens
en mede bestuurslid van onze club normaal vindt ik gemakelijk mijn woorden nu zegt mijn stilzwijgen genoeg
oprechte deelneming aan de familie HEYSE

VANWEGE FAMILIE VERBESTEL & QUINTYN
Door Bulterijs Ronny  17-04-2009 14:52:52
In naam van Sp. Eendracht Schendelbeke betuigen wij onze oprechte deelneming voor het plotse overlijden van Geert.
Veel sterkte voor de familie en voor de club.
Bulterijs Ronny
a.i. voorzitter Sp.Eendracht Schendelbeke
Door Ludo Van Den Berge  16-04-2009 13:34:12
Innige deelneming en veel sterkte aan de familie, vrienden en clubgenoten van FC Kerksken.

Vanwege bestuur, trainers, spelers en supporters van reeksgenoot FCE Moerbeke.
Door Kevin De Nie  15-04-2009 00:25:26
heb u mer efkes gekend maar ge waart ne toffen, altijd lachen en doen, de vriendelijkheid zelve... rip man
Door Danny Lippens  13-04-2009 17:00:51
Man man, wat een schok om dit nieuws te horen. Als er hier ene gast rondliep die dit niet verdiende, dan was het de Geert wel. Een monument voor FCK, een monument als mens. Altijd bereid om te helpen, altijd goedlachs, altijd onvoorwaardelijke inzet. Ik heb het voorrecht gehad om met Geert gedurende vele jaren samen te werken in een aantal projecten, en ik kan getuigen dat Geert echt een unieke persoonlijkheid was. Al scheidden onze wegen, de hartelijkheid was nog steeds aanwezig tijdens onze schaarse ontmoetingen. Heel veel heimwee ook naar de goeie ouwe tijd. Dit is zo onrechtvaardig dat er geen woorden voor zijn. Ik wens heel veel sterkte aan de ouders en familie van Geert, en aan FC Kerksken zelf.
Door D'Hauwers Guy  13-04-2009 09:59:59
Beste Geert,

Ikzelf heb de eer gehad om jou te leren kennen tesamen met m'n broer Wim waar we 2 prachtige jaren hebben mogen beleven.Je straalde oprechte vriendschap uit,een gouden hart,behulpzaam,bescheiden en bovenal een teamplayer.
Een inspiratiebron voor iedereen die echte clubliefde waardeert.Ik heb het voorrecht gehad je te ontmoeten en wil je daarom speciaal nog eens groeten op de website van jouw geliefde club.Woorden als stilte en verdriet zijn hier absoluut op hun plaats.
Mijn oprechte innige deelneming en vl sterkte aan de familie en FC Kerksken met dit pijnlijk verlies.
D'Hauwers Guy
Trainer SK Lebeke-Aalst
Door Rutger Lievens  12-04-2009 18:23:24
In de twee jaar dat ik bij FCK gevoetbald heb, heb ik Geert leren kennen als een sympathieke en joviale mens die zeer begaan was met de club en de voetballers. We zijn toen gepromoveerd naar 1ste provinciale, en hebben onvergetelijk veel plezier gemaakt.
Ik wil via deze weg de familie van Geert heel veel sterkte toewensen.

Rutger Lievens
Door luc lacroix  12-04-2009 15:07:50
Geert,
Innige deelneming aan de ouders en familie van geert.
Ik bedank geert voor 10 mooie jaren bij de jeugd van FCK waaronder 4jaar als afgevaardigde.Veel matchmomenten besproken en van genoten
Veel sterkte aan de familie,geert het ga je goed tot ...
luc lacroix
Door sonja caf tasken  12-04-2009 12:47:17
Mijn oprechte deelneming aan de familie en vrienden van Geert.
Door Lodts Peter  11-04-2009 18:20:15
Beste Geert,

Alhoewel ik al jaren niet meer bij de club ben heb ik je altijd gekend als een harde werker binnen de club. De jeugd hebben we voor een deel samen doorgebracht.
Je was een voorbeeld voor velen. Velen zullen je missen.
Ik wens je familie, collega's en vrienden mijn oprechte deelneming.
Woorden schieten me te kort.
Peter
Door Pieter De Rijck  11-04-2009 14:59:58
Innige deelneming en veel sterkte aan de familie, vrienden en FCK.
Door De Baerdemaeker Nicky  11-04-2009 13:01:21
sterkte voor heel de familie & voor FC KERKSKEN

we zullen hem NOOIT vergeten,,

De familie De Baerdemaeker - Paridaens
Door bruno asselman  10-04-2009 21:49:34
heel veel sterkte aan de familie van Geert,alsook aan de voetbalclub van Kerksken vanwege mijzelf en de ALSO-vriendenclub-scheidsrechters
Door webmaster  10-04-2009 21:00:26
DE AFSCHEIDSREDE VAN WILLY IMPENS TIJDENS DE BEGRAFENIS VAN GEERT KAN JE HIER NOG EENS NALEZEN.

BEGRAFENIS GEERT HEYSE 10 april 2009.

Eerbetoon aan GEERT,
Toen ik zaterdagnamiddag een telefoontje kreeg van Jan Van Eetvelde, wist ik aan zijn stem te horen dat er iets ernstig was, met de mededeling wij hebben Geert hier in de goal gevonden, besefte ik niet direct wat hij bedoelde, tot het langzaam tot mij doordrong dat er wel degelijk een drama gebeurt was op de voetbal in Kerksken, eerst wilt ge dat niet geloven, maar dan moet je toch de harde werkelijkheid durven inzien, een zeer goede vriend, onze Geert, was ons veel te vroeg ontvallen.
Op zon momenten begint men zich als gewone mens vragen te stellen over de goedheid en de rechtvaardigheid op deze wereld, met de vraag: waarom onze Geert ????. zo jong nog.
Ik zag die 25 jaar samenwerking met Geert in de voetbal, als een film door mijn gedachten razen.
Geert, die bij ons begon als jeugdtrainer, want de jeugd had zijn hart gestolen, en dat was wederzijds, hij werd door hen dan ook op de handen gedragen.
Geert, die na enkele maanden al meedraaide in de vaste kern van het bestuur.
Geert, die de terreinen verzorgde: gras maaien, bollen, lijnen trekken, netten hangen kortom alles wat nodig was om van de grasmat een biljartlaken te maken, hij was toch zo fier op zijn terreinen, hierbij heeft hij ook enkele jaren de hulp gehad van zijn jonge vriend Sammy Strickx.
Geert, die de kantine openhield tezamen met zijn medewerkers, die de kantine en de kleedkamers kuiste na de trainingen en wedstrijden, ook alle bestellingen van dranken, snoep en andere benodigdheden waren zijn domein. Geert, die de financin van de kantine bijhield en die iedere maand bij mij kwam afrekenen, hij hield er aan dat ik alles nakeek en hij was maar gerust toen alles klopte, maar het klopte altijd.
Geert, die de uitnodigingen verstuurde, de wedstrijdkalenders opmaakte, de scheidsrechters vastlegde en ook nog sponsoring zocht voor de jeugdtornooien.
Geert, die samen met ons, met zijn geliefde club gouden bladzijden geschreven heeft, als klein dorpje toch 2 keer 4 jaar meegespeeld in eerste provinciale. Ook daar was hij geweldig fier op.
Geert, die als het nodig was, zelf insprong als scheidsrechter.
Geert, die afgevaardigde was van zijn beloften, zijn beloften die nu al enkele weken kampioen zijn in hun reeks. Die nog geen enkel punt verloren en meer dan 170 doelpunten maakten, dit was dan ook een van zijn mooiste dagen die hij nog heeft mogen meemaken.
Wat Geert nog allemaal deed, kortom teveel om hier allemaal op te noemen, voor Geert was niets te heet of te koud, Geert was meneer 80 procent van de club, hij heeft dan ook al onze dankbaarheid en ons respect en Geert, uw werk was hier zeker nog niet af, u had nog zoveel plannen, maar helaas wij zullen zonder u verder moeten, het bestuur samen met alle medewerkers beloven u, dat zij uw werk, in uw geest en met uw inzet zullen proberen verder te zetten.
Geert was een man uit de duizend, iedereen wist wat voor een schitterende man Geert was, onbaatzuchtig, eenvoudig, eerlijk, vriendelijk, correct, een groot hart, inzet, liefde voor de club, kortom alle goede eigenschappen in n persoon, zo iemand vind men nu niet meer, hij laat dan ook een grote leegte na, die nooit meer zal opgevuld worden. F.C. Kerksken zal zonder Geert, nooit meer zo als vroeger zijn.
Het bestuur, alle medewerkers, sponsors, spelers en supporters en ik in het bijzonder, iedereen zal u hier heel hard missen en het afscheid zal heel moeilijk worden.
Wij danken daarom ook uw ganse familie, die toeliet dat u al uw vrije tijd opofferde voor de voetbal, uw moeder zegde mij ooit na het zoveelste telefoontje onder de middag naar Geert, die dan weeral op de voetbal was, Willy u weet toch dat hij in den Berg zit, het enige wat hij daar nog mist is zijn bed. Want hij was meer op de voetbal dan thuis.
Ik hoorde ook dat hij op zijn werk als hoofdverpleger in het rusthuis Sint Jozef, hetzelfde respect, dezelfde waardering en vriendschap genoot, als in de voetbal. Hier ook zullen ze hem zeker evenveel missen.
Geert was een goede en trouwe man, voor zijn familie en vrienden en ik zou zeggen met Geert zijn toestemming: wees niet bedroefd, dat zijn de woorden die passen bij een menselijke en spirituele hoop, dat er ergens een plaats vol geluk is, het zij in de herinneringen aan een goed geleefd leven of in de belofte van een ander bestaan. Geert wij zijn fier, dat wij ons tot uw vrienden mochten rekenen en wij verzekeren u dat wij u nooit zullen vergeten, u zult verder leven in onze harten, uw naam zal bij vele gelegenheden nog dikwijls over onze lippen rollen.
Vanwege het bestuur, medewerkers, sponsors, spelers, supporters en sympathisanten van F.C. Kerksken, bieden wij de familie Heyse Van Impe onze oprechte, diepbedroefde en christelijke deelneming aan en wij wensen u veel sterkte in deze droeve dagen, want jullie zullen hem nog het meeste missen.
Geert wij weten dat u geen behoefte had aan enige vorm van eerbetoon en lovende woorden, dat u nooit in de schijnwerper wou staan, maar vandaag konden wij het toch niet laten, u betekende zoveel voor ons en uw voetbalclub F.C. Kerksken.
Geert waar jij nu ook bent, wij wensen u het allerbeste in uw andere leven, rust zacht en als u kunt, waak daar dan een beetje over ons.

Willy
Door Willems Etienne-Raes Odette  10-04-2009 14:35:09
Geachte familie en Club,

Als ouders van Geert Willems (ex-speler FC Kerksken) -
hebben wij Geert destijds ervaren als een fijn en uniek mens
welke ons uiterraard veel te vroeg is ontvallen. Herinner
je vooral de mooie momenten van deze uitzonderlijke man.
Onze innige en oprechte deelneming aan de ouders,
familie en de club.
Door Olivier  10-04-2009 11:28:03
K'heb gisteren voor de jeugdcup moeten spelen tegen Kerksken, er was een minuut stilte.
Veel sterkte aan de vrienden en familie van Geert.

knaap van vsv
Door Roelandt I. - Trog Geert  10-04-2009 09:24:46
We wensen de familie veel sterkte toe in deze moeiljke tijden.

Woorden schieten te kort.

Sterkt!!
Door Kristine Buyl (poetshulp van Hilde)  10-04-2009 08:48:15
Beste familie van Geert,
Gisteren schrok ik mij rot toen Uw zus Hilde mij vertelde van Uw plotseling overlijden. Ik en mijn man kennen U als een iemand voor wie niets te veel was, behulpzaam, bescheiden en een goede teamgeest zowel op Uw werk als op FC Kerksken. Er zijn woorden tekort ! Maar via deze weg onze oprechte en innige deelneming voor gans de familie !
Door roger michiels  09-04-2009 22:51:31
Wij treuren om de dood van onze beste vriend;
voor ons part hangen de vlaggen liever niet halfstok,
maar aan de voet van de vlaggenmast.
Zijn veel te vroege dood
heeft onuitwisbare wonden op onze ziel gekrast.

Dat alle woorden van troost voor iedereen die Geert in zijn/haar hart droeg
een bron van troost mogen zijn.

Roger Michiels, jeugdcordinator FC Galmaarden
Door evi van den bossche collega stil geluk  09-04-2009 22:05:46
geert, waarom moest je zo vroeg gaan? waarom zo ineens? er zijn zoveel vragen waarop we geen antwoord krijgen! het was een enorme klap! ik kan het nog steeds niet geloven, het is alsof ik je ieder moment op de gang tegen het lijf kan lopen. maar dat is niet zo! je stoel blijft leeg, je lach blijft weg, deze week lagen alle balletjes nog in de soep. het is een leegte zo zonder jou. ik zal je missen!! veel sterkte aan de familie. Onmacht. Hij lag zo stil in 't witte bed, het heeft me diep bewogen. Men hoort niet 't breken van een hart, maar schrijnend was die zee van smart, in zijn ogen. Z'n stem werd in een snik gesmoord, niet eens bij machte nog te klagen, ik heb toch zoveel vragen. Ik voel me klein bij zoveel lijden en in een zee van onmacht glijden.
Door Van Durme R - De Paepe S  09-04-2009 19:08:17
Eerst een vooral innige deelneming aan de getroffen familie van Geert.
Het is niet te geloven dat je hier op het voetbalplein niet meer zal rondlopen. De vele uren dat je hier doorbracht zijn niet te tellen. Je inzet voor de club zal moeilijk te evennaren zijn. Daarom is het verlies zeer moeilijk te aanvaarden nu je niet meer onder ons bent.
Het ga je goed hierboven.

Familie VAN DURME - DE PAEPE
Robert ,Sonja ,Tom , An , Jasper
Door OLG Om Ter Skiejfst  09-04-2009 16:25:52
Onze innige deelneming aan de getroffen familie en vrienden.
Van een man gesproken die zich meer dan 100% inzette voor zijn doel.. zo kom je bij Geert terecht!
Door Joris Nichels  09-04-2009 15:00:30
Veel sterkte aan de familie, vrienden en FCK
Vanwege FC Mere
Door Geert, Vicky, Lennert, Lore  09-04-2009 14:28:07
Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...
Door FC.Den Hert Welle  09-04-2009 13:39:00
Veel sterkte aan de familie van Geert bij het verlies van jullie zoon en broer.
Het bestuur van DHW
Door Nathalie Vantieghem  09-04-2009 13:24:08
Geert,

Ik was er het hart van in toen ik dit nieuws te horen kreeg. Ik kan het maar niet geloven...
Bedankt voor de 21jaar aangename samenwerking op het werk. Iedereen in het RVT St-Jozef zal je missen... Je stem, je lach, je aanwezigheid.
Bedankt dat we je gekend hebben. We dragen je mee in ons hart.

Mijn innige deelneming en veel sterkte aan de de familie.

Je collega Nathalie & familie
Door DEVITS - DE SAEDELEER  09-04-2009 12:54:39
Onze oprechte deelneming aan alle familie, vrienden en kennissen van Geert. Dat ieder hem blijft gedenken als de mens die hij was : vriendelijk en hulpvaardig.

Familie DEVITS - DE SAEDELEER
9500 MOERBEKE-GERAARDSBERGEN
Door Sparta Wortegem  09-04-2009 12:26:47
Onze deelneming aan de getroffen familie en vrienden.

Dit toont aan hoen relatief voetbal wel is

Veel sterkte,

Voetbalclub Sparta Wortegem
Door martine en jo  09-04-2009 10:59:33
Veel sterkte aan de ganse familie !
We kenden Geert niet, maar wel zijn broer.
Allemaal mensen met een hart van goud ...
We weten wat het is om iemand jong te verliezen ...
Onbegrijpelijk !
Veel moed.
Martine & Jo Pieters - Merckx
Door Bianca(collega afdeling morgendauw)  09-04-2009 09:56:59
Waarom zijn er zoveel vragen.
Waarom is er zoveel pijn.
Waarom zijn er zoveel dingen.
Die niet te begrijpen zijn.

Veel sterkte aan ouders, zussen en broer.

Geert leeft in onze gedachten verder !!!!!
Door eddy de pauw   09-04-2009 09:40:33
Innige deelneming en veel sterkte aan de familie.

Beste Geert je was een fijn man vroeger om mee samen te werken voor de kledij van F.c. Kerksken.
Ik zal je missen , maar nooit vergeten toffe kerel.

Eddy De Pauw Beltonasport
Door evk  09-04-2009 08:25:03
Verstomming en ongeloof toen ik vernam wat Geert overkwam...

Veel sterkte aan Geert's familie en naasten!

Ellen
Door Marc Vanden Eeckhoudt  09-04-2009 08:03:27
Mijn oprechte medeleven met FC Kersken en de familie van Geert.Moge Geert nooit uit de harten gaan van elke voetbalfan
Het was te kort veel te kort.
Familie Vanden Eeckhoudt-Schollaert LIerde
Door Kleine Nancy  08-04-2009 22:01:06
Beste Geert,
Ik heb heel lang gezocht naar de juiste woorden, die heb ik nu gevonden door met je familie en met de collega's te spreken.
Geert had respect en werd gerespecteerd. In het rusthuis was je zeer geliefd, we hebben veel plezier gehad en veel gelachen. Hij was iemand waar je altijd kon op rekenen, als er een probleem was kon je hem altijd bereiken met de vraag: Geert wat te doen met dit en met dat ...............? Of ik zal het aan onze geert vragen. Het is nu pas dat we beseffen wat je allemaal deed en wat we zullen missen. Bedankt voor alles en rust in vrede
Kleine Nancy & Tom
Door Luc Guns voorzitter Sportraad  08-04-2009 21:32:30
Onze oprechte deelneming aan de familie en FC Kerksken bij dit onbegrijpelijk verlies dat jullie zo onverwacht heeft getroffen.
Veel sterkte.
Raad van bestuur - Sportraad Haaltert.
Door jessica  08-04-2009 20:50:04
kort was je tijd ,
groot was je inzet .
Opgewekt en spontaan ,
ben je van ons heengegaan

we zullen je missen x
je collega jessica
Door de schrijver miguel  08-04-2009 20:44:39
beste geert,

Jij was de man van FC Kerksken, je stond voor iedereen paraat. Wij waren geschrokt door jou veel te vroege heengaan. Veel sterkte aan je familie.

Je blijft altijd een goeie vriend het ga je goed daarboven

De schrijver Miguel en familie ( Raf, Annick , Yari en Deborah)
Door De Bisschop Dirk, Marijke en Jelle  08-04-2009 20:39:18
Lieve Geert,

We kenden je nog maar pas sinds dit seizoen gezien Jelle bij de U6 speelt, maar uw verlies heeft ons diep getroffen, je bent een mens uit te duizend die we meteen in ons hart hebben gesloten iemand die zo een positieve indruk op je naliet net of we kenden je al jaren.
Het zal nooit meer hetzelfde zijn in de kantine, we missen je goedgezindheid en grapjes nu al, bedankt dat we u mochten leren kennen en vaarwel lieve Geert!

Veel sterkte aan de familie met dit zware verlies.
Door De Luyck Gunther  08-04-2009 20:32:51
We wensen de familie van Geert en FCK onze deelneming toe bij dit verlies.

Gunther en familie
Door Yvo , Kenneth , Cathy en Celien.  08-04-2009 19:16:06
Innige deelneming aan de familie van Geert. We zullen je missen, maar vergeten doen we je nooit . Je was ' de man ' op FCK. Je deed er bijna alles. Het is moeilijk om te geloven dat je er niet meer bent, maar toch zal het moeten. Met wie gaan we nu moeten blijven plakken na de matchen? Waarom jij toch? Je bent gestorven waar je graag was. Maar natuurlijk veel te vroeg! Je had een hart op de juiste plaats. Mensen zoals jij lopen er niet te veel rond. Rust zacht, je verdient het.

we zullen je missen, maar vergeten doen we nooit !!
Door Niel Redant jeugd fck  08-04-2009 17:59:01
We zullen je missen op de voetbal en als dierbare vriend
door het zwaar verlies van jou we zullen je nooit vergeten
Door Lodens Peter  08-04-2009 17:18:32
Sorry voor de weinige woorden, want hier zijn geen woorden voor.
Ons diepste medeleven.
Lodens Peter en familie, jeugdverantwoordelijke KFC Nederename
Door jacqueline en roger  08-04-2009 17:14:49
veel sterkte aan de ouders en familie van Geert.
vanwege Roger lievens en Jacqueline de Blander
(Terlicht, Heldergem)
Door Lieven Van Schandevijl  08-04-2009 17:10:42
Geert,

Dat de wegen van jou en die van Kerksken zo oneerlijk vroeg en op zo een verschrikkelijke manier zouden scheiden heeft niet alleen mij, maar ongetwijfeld iedereen die ooit maar iets of wat te maken heeft gehad met FCK, waar ik zelf 5 jaar heb gespeeld, met verstomming geslagen.
En dan het onbegrip en de vraag die altijd terugkeert, waarom Geert??!, de stille motor van FCK die zichzelf wegcijferde voor alles en iedereen...

Dit is een serieuze aderlating voor de club, maar in niets te vergelijken met het verdriet waarmee de familie geconfronteerd wordt.

We willen de familie en entourage langs deze manier ons medeleven betuigen.

En Geert, het ga je goed.

Lieven, Kelly & Katoo
Door de saedeleer  08-04-2009 17:07:34
wij vinden geen woorden om het te zeggen
hoe we je zullen missen, allemaal
het diepste gevoel is moeilijk uit te leggen
het hart spreek een niet uit te spreken taal

bedankt Geert voor de vele mooie jaren bij FC Kerksken

sterkte aan zijn ouders, broer, zussen en familie

roger, marie-christine, jonathan en timothy
Door FC SMETLEDE  08-04-2009 16:07:48
INNIGE DEELNEMING EN HEEL VEEL STERKTE AAN DE FAMILIE EN GANS DE CLUB FC KERKSKEN
FC SMETLEDE
Door De Tant Freddy  08-04-2009 15:40:04
Innige deelneming en sterkte aan de famillie.
Vanwege K.E Appelterre Eichem
Door Debbie  08-04-2009 15:38:02
Mijn innige deelneming aan de familie van Geert en veel sterkte bij dit grote verlies!!! Wij zullen Geert allemaal missen!!!
Door Danny Scheerlinck-Marlne Waegeneer  08-04-2009 13:13:04
Onze innige en oprechte deelneming aan de ganse familie van Geert. Zoek steun en troost bij elkaar in dit onnoemlijk verdriet.
Danny en Marlne Scheerlinck-Waegeneer
Door albert wijnant  08-04-2009 12:51:03
Christelijke deelneming in de rouw die u treft.
We zullen Geert missen als vertrouwde persoon op en rond het voetbalplein...
Albert en Erna Wijnant - Lauwereys
Door AKV Bedesterd  08-04-2009 11:38:58
Onze innige deelneming en heel veel sterkte aan de familie van Geert!
Geert was en blijft DE MAN van Fc Kerksken!!!!
Door van een vriend  08-04-2009 10:13:15
beste vriend,

moest je nog alles hebben kunnen lezen wat ze hier over jou schrijven je zou je ongemakkelijk gevoeld hebben. Uw moeder Maria typeerde het zo mooi: 'wij zijn van den ouden slag'. Nooit in de schijnwerper staan, altijd keihard werken, er altijd voor iedereen zijn als ze je nodig hadden, zo eenvoudig was het leven.
Van jou leerde ik wat een goed bestuurslid was: eerst het belang van de club, dan van de ploeg en dan de speler. Zelf bleef je op de achtergrond. Jezelf wegcijferen. Zelf was je hier een krak in.
De analyses die je maakte van de wedstrijden waren vlijmscherp - in een paar zinnen wist ik of het voor onze jongens in het weekend had meegezeten of niet. Persoonlijke kritiek op spelers hield je hierbij discreet voor uw collega's van het bestuur die dit konden kaderen. Nooit viel je een speler af. Hadden ze een slechte dag gehad dan wisten zij dat beter dan wie ook. Wie waren wij om daar nog eens schepje bovenop te doen?
Ik herinner mij de keren dat wij je in de bloemetjes wilden zetten. Vanachter de toog wuifde je lachend de lofbetuigingen weg. Voor dergelijke dingen had je geen tijd. Er waren mensen die dorst hadden, er moest getapt worden, er moesten mensen bediend worden, de club had je nodig...Wanneer ik je dan uitnodigde om gratis naar onze jaarlijkse afsluitings BBQ te komen stond je erop dat je uw deelname kon betalen. Anders kwam je niet. Gratis stond niet in uw woordenboek. Dit zou de club benadelen, uw club.
Je hebt er je leven gelaten, op de plaats die u het dierbaarst was: de 'heilige' grond van uw grote liefde FC Kerksken, 30 jaar te vroeg.
De club zal je missen, wij ook. Wanneer we eens wat minder zin hebben om er weer tegenaan te gaan zullen wij aan je denken. De grote meneer van FCK, onze Geert.
Door Jef Redant  08-04-2009 09:59:27
Het is moeilijk te beseffen dat iemand met zoveel zin in het leven en in FCK zo vroeg van ons heen moet gaan. Je was er altijd voor alles en iedereen. We gaan je missen Geert. Helaas kan ik niet aanwezig zijn op de uitvaartplechtigheid, maar in gedachten zal ik er zeker zijn.
Sterkte aan familie.

Jef en Debbie
Door wim.cornelis4@telenet.be  08-04-2009 09:09:40
beste Geert

ongeloof trof mij bij het horen van dit verschrikkelijk nieuws Jij was er niet meer, vanaf nu zou RVT St-Jozef zonder jou moeten dit kon toch niet waar zijn. Maar het is zo.

Je was een fijne man om mee te praten, kon heel goed lachen met alles en nog wat en het was je nooit teveel om in te springen op het werk. Ik heb graag met je samen gewerkt.
Geert ik ga je missen. Het ga je goed !!!!

Mn deelneming aan de familie en heel veel sterkte toegewenst aan iedereen die Geert gekend heeft

Cornelis Wim
Door Nico Van Der Stock  08-04-2009 09:06:05
Dag Geert,

Zaterdag zaten we op de bus naar Eeklo toen ik het nieuws vernam...
Ik had het voorrecht om je gedurende 6 seizoenen te leren kennen als een echte clubman, elke dag stond je wel op de club en na de match gaf je altijd je mening over hoe goed en hoe slecht we hadden gespeeld.
Een groot verlies voor iedereen die met jou in contact kwam en voor F.C. Kerksken.
Waarom je zo vroeg moest gaan, hiervan zullen we nooit het fijne van weten, maar het blijft verdomme vl te vroeg.

mijn oprechte deelneming aan de familie

Nico, Lies & Wout
Door Van den Houte Marc  08-04-2009 09:05:17
Voor Geert,

Ik kende je al jaren van als Osta tegen Kerksken speelde, en telkens wisselden we van gedachten over de jeugd.
Ik kan maar een ding zeggen, Kerksken zal je missen want het is mede dank zij mensen als jij dat een club in staat is om te overleven, aan de bonnetjes zitten, den toog doen, de lijnen trekken het bleef je allemaal gelijk.

Je zal een blijvend gemis zijn voor de club.

Je leven was veel te kort maar ooooooo... toch zo rijkelijk gevuld.

In naam van Osta Meerbeke bied ik de familie en vrienden en voetbalclub Kerksken onze innige deelneming aan bij het verlies van Geert
Door FC Velzeke  07-04-2009 23:41:42
Innige deelneming vanwege FC Velzeke
Door Wim De Glas  07-04-2009 23:02:37
Beste Geert,

Toen ik onlangs enkele foto's van FC Kerksken bekeek, viel het me op dat je nergens opstond.
Dat was zo typerend voor jou. Je wou nooit in de spotlights staan, maar verkoos steeds om in de schaduw te werken. Jouw leuze was er een van weinig woorden, maar veel daden. Het zal dan ook een immens verlies zijn voor FC K.
Men beseft meestal pas als iemand er niet meer is wat hij betekende en in jouw geval is dat heel veel.
Bedankt voor die vijf mooie jaren die we, bijna dagelijks, samen doorbrachten in en voor Kerksken.
Je was een voorbeeld voor velen. Je bescheidenheid, inzet en menselijkheid sierden je en mogen een voorbeeld zijn voor ons allen.

Het ga je goed.

Innige deelneming vanwege Wim, Christel, Andres, Stphanie
Door d'haeseleer kenneth  07-04-2009 22:09:33
Geert,

Wij ontmoeten elkaar pas dit seizoen, via onze zoon rune (u6)
Doch lijkt het of wij jou al jaren kennen
Jouw glimlach, lekkere koffie, inzet voor de club.
Man wat zullen wij je missen

Oprechte deelneming
Fam D'haeseleer - couck
kenneth, sofie , rune
Door De Brandt Wendy  07-04-2009 21:51:19
Voor dit zijn er echt geen worden, het was voor mij 20 jaar n fijne tijd om met jou, als collega samen te werken.
Wij zullen je missen hier in het St Jozef

Je collega De Brandt Wendy

Veel sterkte aan de familie gewenst
Door Thierry Van der Eecken  07-04-2009 21:35:51
Wij willen onze oprechte deelneming betuigen bij dit plotse heengaan van een geliefd sportman uit Kerksken 'GEERT'!

Thierry Van der Eecken - Ann-Sophie Pareit
Kerkskenhoek 13 - HAALTERT
Door Van Huychem Bart  07-04-2009 21:14:40
Als scheidsrechter heb ik Geert een paar keer ontmoet als ploegafgevaardigde, je deed dit met de juiste ingesteldheid.
Veel sterkte gewenst aan de familie
Door Stijn De Backer  07-04-2009 21:13:32
Beste Geert,

Ik kom daarnet van de training en het is er raar zonder jou.
Je auto stond er niet en de lichten waren nog niet aan.

Je was een man van weinig woorden maar grootse daden.
Je thuis was op fck.

Bedankt voor alles Geertje, vergeten doen we je nooit.
Door Fam. Van de Gucht - De Sutter  07-04-2009 21:04:47
Oprechte deelneming aan de beproefde familie van Geert.

Geert, een man van weinig woorden maar des te grootser in zijn daden.
Zo kende iedereen je en zo zul je in ieders hart blijven leven.
Ook de grote FCK-familie blijft sprakeloos achter. Laat iedereen op zijn/haar manier bijdragen tot een mooi eerbetoon aan Geert.
Jos, Kristien, Dorien en Pieter (u15)
Door Davy Van Boxstael  07-04-2009 20:48:16
Groot verlies voor familie, vrienden en club.
Innige deelneming en veel sterkte aan de familie.
Vanwege Davy en Jessy
Door Fam. Van Eetvelde-Mortier  07-04-2009 20:28:55
Dag Geert,
Woorden schieten te kort om je afscheid te beschrijven, zowat 30 jaar geleden leerden we je kennen, eerst als leiding in de JAK, later bij fc kerksken, meer dan 20 jaar was je een goede vriend, een noeste werker, niets kon je uit je lood slaan, steeds stond je paraat voor iedereen.
Je fysieke aanwezigheid en inzet bij al onze activiteiten zal een groot gemis zijn, maar in ons hart en gedachten blijf je steeds bij ons.
Aan je ouders, broer, zussen en familie wensen we veel sterkte om dit enorme verlies te dragen.
Jan en Yvonne, Wouter, Evelien en Chris, Ruben en Lynn.
Door Van Snick - Buyl  07-04-2009 19:47:29
Beste familie van Geert, dat Geert geliefd was in de voetbalwereld is niet meer dan normaal ! Hij was er trouwens voor iedereen ! Ook in zijn job was Geert geliefd ! Mijn inziens zullen er meerdere mensen geschrokken zijn als zij dit (triestige) nieuws vernomen hebben. Ikzelf heb enkele jaren terug samengewerkt (jeugdvoetbal) bij FC Kerksken en betreur het zeer dat zulkse mensen zo vroeg moeten gaan.
Voor de nabestaanden onze oprechte en innige deelneming !
En voor Geert, U zal verder blijven gewaardeerd worden !

Patrick, Kristine en Kenneth
Door Anja Neerinckx  07-04-2009 19:27:54
Waarom?Hier zijn geen woorden voor.Het zal raar zijn je te moeten missen op het werk,je gulle lach ,je manier van er te zijn.WE ZULLEN JE MISSEN een grote leegte blijft open.Je mensen zijn er het hard van in.We moeten verder en zullen je heel dikwijls vernoemen.Bedankt omdat ik met jou 21jaar heb mogen samenwerken.Mijn oprechte deelneming aan zijn ouders broer en zussen en geheel de familie in deze moeilijke tijd ,veel sterkte.
Door Ronny Van den Broeck  07-04-2009 19:01:15
Eerst en vooral veel sterkte aan de familie voor deze ondraaglijke pijn om zo ieand te verliezen.

Geert,
Ik heb vorig seizoen het geluk gehad om een paar maanden met u samen te werken. Ik vergeet nooit met welke inzet je zoveel taken binnen de club voor u rekening nam, overal was je bezig. Nooit hoorde ik je klagen al moest je zorgen voor de kantine op 2 plaatsen, de kleedkamers, de lichten aansteken enz....Ik zat lang in het voetbal maar mensen zoals jij heb ik maar weinig tegen gekomen, dit zij ik je trouwens op n van onze laatste gesprekken aan den toog. Dit was voor jou genoeg als bedanking want je deed alles met grote overgave en had voor iedereen respect.
Ik heb dit weekend al heel vaak aan u gedacht en ik zal je trouwens nooit vergeten, je was een heel uitzonderlijk persoon.
Ik hoop dat de club je iets kan schenken dit seizoen, het zou een groot eerbetoon zijn.

Van den Broeck Ronny
Door Saskia Eeckhoudt (U17)  07-04-2009 18:48:21
Geert,

Je straalde altijd, 1 woord maakte je gelukkig nl. FC Kerksken...
We zijn heel blij u gekend te hebben.
Met spijt in ons hart, moeten we je op een veel te vroeg moment laten gaan...
Er bestaan geen woorden voor...
Mijn oprecht medeleven aan de familie van Geert, veel sterkte!
Door Cur Tom  07-04-2009 18:12:48
Hierbij wensen wij de familie van Geert veel sterkte toe in deze moeilijke, onrechtvaardige periode. Het verlies van een dierbare slaat altijd diepe wonden.....Sterkte gewenst voor de toekomst.

Jari, Imani, Peggy en Tom
Door Buyl Jurgen  07-04-2009 16:56:01
Langs deze weg wens ik de familie en voornamelijke de ouders van Geert veel sterkte in deze moeilijke periode.

In de jaren dat ik ooit bij Fck speelde heb in nooit iemand met zoveel toewijding en inzet bezig gezien voor een club!

Nogmaals mijn oprechte en innige deelneming.

Jurgen, Sandra en Robbe
Door cafe t muisken  07-04-2009 16:15:07
vanwege alle sympathisanten van cafe t muisken onze oprechte spijtbetuiging

wij wensen jullie veel sterkte
Door Fam. Van Impe Nancy-Van Cauwenbergh  07-04-2009 15:39:10
Veel sterkte aan familie en vrienden van Geert

Het ga je goed
Nancy, Rik en kinderen
Door DE COORDE MAURITS  07-04-2009 15:01:11
vanwege SK DENDERHOUTEM onze innige deelneming
Door Wim Fonteyn  07-04-2009 14:21:58
In naam van SV Voorde betuigen wij ons medeleven aan de beproefde familie van Geert.
Wim Fonteyn - voorzitter SV Voorde
Door Marnic Braems  07-04-2009 13:57:19
In naam van Eendracht Elene wens ik iedereen die Geert in zijn hart draagt, onze oprechte deelneming te betuigen.
Sterkte
Door xavier deblander  07-04-2009 13:28:30
hierbij wens ik de familie van geert veel sterkte in deze moeilijke periode
twee weken geleden hebben we nog een babbeltje gedaan,
het is moeilijk te geloven dat je er nu niet meer bent
Door vinck jan  07-04-2009 13:20:22
Geert,
bedankt voor de gezellige tijd die we voor, tijdens en na de wedstrijden en trainingen meemaakten.
Geniet van hierboven nog van je FC Kerksken.
Jan
Door Boeykens Glenn  07-04-2009 13:17:18
Geert,

Woorden schieten te kort, maar als er toch n moet zijn,
RESPECT!!
Onze oprechte deelneming,

Glenn Boeykens en familie
Door lien  07-04-2009 13:09:31
ik heb je niet gekend maar vele mensen in mijn familie wel,
ze vonden je een fantastisch man. je had het hart op de juiste plaats, iedereen kon op jou rekenen en je stond steeds klaar voor iedereen.
niemand begrijpt waarom je bent heengegaan, het was nog veel te vroeg.

heel veel sterkte toegewenst aan de familie van Geert en aan FCK.

Lien
Door geert willems  07-04-2009 12:44:59
Beste Geert ,

In die paar jaar dat ik deel uitmaakte van de spelers van Fc Kerksken is er enorm veel respect gekomen van mij naar jou toe , jij was er ALTIJD voor iedereen , mijn innige en oprechte deelneming aan jouw familie alsook aan het bestuur van FC KERKSKEN

Geert Willems- oud speler
Trainer SPARTA GERAARDSBERGEN
Door Kristof  07-04-2009 11:34:46
Beste Geert,

Ik was geschrokken door het nieuws....
Te erg voor woorden
Ik herinner mij u als een man waar je wist wat ge aan u had, je zei waar het op stond maar stond ook altijd klaar voor iedereen. Ik herinner mij zoveel mooie momenten met u, de tijd dat ik in de vakanties met u en sammy liep te sjotten op de tereinen van Kerksken. De momenten in de kantine na de matchen en de trainingen.
Alles en iedereen van Kerksken gaat u missen, jij was FC Kerksken!
Niemand die meer deed voor de club dan jij...
Het ga je goed hierboven en tot weerziens
Bij deze wens ik ook sterkte toe aan de vrienden en familie van Geert

Kristof, ex jeugdspeler van FC Kerksken
Door VAN BEVER PETER OUD JEUGDTRAINER  07-04-2009 11:27:04
MIJN INNIGE EN OPRECHTE DEELNEMING
Door EDDY CHRISTIAENS  07-04-2009 11:14:56
Geertje,
met diepe droefheid neem je veel te vroeg afscheid van dit leven, een leven die in het teken stond van werken,ontspanning en dit in het bijzonder voor u club FCK.
Ik leerde u kennen als een optimistich en goedlachse kerel die voor iedereen klaarstond.
Deze gedachte zal ons steeds bijblijven en zullen we koesteren.
langs deze weg ons medeleven aan de familie.

Het gaat u goed Geertje.
Eddy, Ann en Maxim ( u11)
Door Sarah Alaimo  07-04-2009 10:58:39
Hier zijn geen woorden voor...

Geert, het ga je goed, vaarwel...

Sarah, Kristof, Kyara
Door Bart VK  07-04-2009 10:24:17
Geert,

Zo'n 25 jaar geleden heb ik het geluk gehad je te mogen leren kennen ... eerst in de JAK, daarna door het voetbal.
Altijd was je goedgezind, altijd stond je op de eerste plaats om te helpen. Kortom, een mens uit de duizend !!
Geert, we gaan je oprecht missen ... FCK zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou.
Bedankt voor alles en ik zeg je geen vaarwel maar tot weerziens !!

Bart, Jolien en Anna
Door Geert Meerman  07-04-2009 09:56:04
Dit is ongetwijfeld een groot verlies voor de familie en vrienden van Geert en voor de FCK.
Onze oprechte deelneming aan iedereen.

Geert en Hilde
Door guy van der bruggen  07-04-2009 09:43:41
Dag Geert,

Ik heb enkele maanden met je nauw samengewerkt.
Jij was er altijd! In de weer voor iedereen.Zonder groot vertoon. Alles voor de club.Een harde, stille werker.Belangeloos.Geen opportunist. Voor wie ? Voor Wat ?
Voor FC Kesken !

Ik ben blij dat ik je meermaals ' bestoefte ' voor je werk en dat je dat dan telkens weglachte. Respect man!
Jammer genoeg verlaat je ons veel te snel.Dit is een zeer zware klap voor iedereen die Geert kende.Voor de familie, de club, collega's...

Nog n ding:mensen zoals Geert, die zich totaal inzetten voor jeugd,sport cultuur... koester hen,hou van hen .Deze mensen zijn letterlijk en figuurlijk aan het uitsterven.

Geert, Bedankt!

Guy Van Der Bruggen en familie
Door Mario Van Impe  07-04-2009 08:52:52
Hierbij wens ik mijn oprechte en innige deelneming over te maken aan de familie van Geert. Veel sterkte.
Door rudy fosselle  07-04-2009 00:19:10
Geert,
ik heb je samen met mijn zoon Stijn (u13) twee jaar geleden leren kennen en u meteen ervaren als een oprecht mens. Je was steeds ijverig bezig voor de club , voor de mensen , maar vooral bekommert om de jeugdige voetballertjes . Op het "plein", rond het "plein" ,achter de "toog" overal was je druk in de weer. Het voetbal van FCK was je passie , je leven.
Je bent er eigenlijk gebleven alsof je er nooit nog weg wou, ik was n van de eerste die het tragische nieuws van je heen gaan vernam . Mijn zoon Stijn kwam net de "kantine" binnen na zijn match. We zijn samen stilletjes weg gegaan met onze gedachten en ons verdriet bij jou. Onze innige deelneming aan de familie Geert rust nu in vrede.
Fam FOSSELLE RUDY LEPOIVRE DOMINIQE
Door Wim Heyse  06-04-2009 22:46:25
Lieve broer, Geert.

Ja waarom verlaat je ons zo vroeg?
Er is geen logische uitleg voor.
De laatste tijd als de de familie bijeenkwam was je er niet of kwam je steeds later, je moest werken of je was naar de voetbal.
Dit was jouw leven, je werk en de voetbal.
Misschien nam je teveel hooi op de vork? Niemand zal het weten.
Maar als ik deze berichten lees en zie hoe geliefd je was doet dit wel enorm veel deugd in deze moeilijke tijd.
Ik wil iedereen bedanken voor het medeleven en de steun die wij........ als familie enorm goed kunnen gebruiken.
Aan FCK vraag ik wel een gunst, speel kampioen, dit was de grootste wens van Geert en daar zou je hem een groot plezier mee doen.
Nogmaals bedankt allemaal voor de steun en de mooie en lieve berichten.
Wim, Niels en Elien.
Door Eeckhoudt Kurt  06-04-2009 22:14:10
Beste Geert ,

Ik kende je maar van dit seizoen doordat mijn zoon naar FCK kwam voetballen. Op deze korte tijd hebben we wat afgelachen te samen met den JOE. Ik vind het fijn dat ik je mocht leren kennen . Je bent een voorbeeld voor velen!!!
Onze innige en oprechte deelneming aan de familie voor dit groot verlies.

Jeugdkeepertrainer Kurt,
Kevin, Saskia en An.
Door De Vriendt Davy  06-04-2009 21:35:39
We zullen je nooit vergeten,respect voor zoveel inzet en toewijding!
Innige deelneming en veel sterkte aan de familie van Geert
Door stefan van sande  06-04-2009 20:57:44
beste Geert,

We hebben samen aan veel dingen gebouwd. Lang geleden was er de jeugdbeweging en sinds twee jaar hadden we elkaar opnieuw gevonden bij FCK. Jeugd was onze passie. Niemand is onmisbaar wordt gezegd, maar bij jou wordt dit bijzonder moeilijk. Beste Geert, het ga je goed.

Stefan Van Sande
Voorzitter FCK
Door Tim Callebaut  06-04-2009 20:42:00
Geert,

Bedankt voor alles!
Ik neem je enthousiasme en passie waarmee je voor iedereen binnen en buiten FCK telkens opnieuw klaar stond met me mee.
Zo veel geven, onbaatzuchtig, het is weinigen gegeven.
Klasse.

Tim, Els en Kobe
Door Stijn Staelens  06-04-2009 20:41:03
Onze oprechte deelneming bij het verlies van jullie dierbare zoon. Veel sterkte aan de familie. Iedereen zal Geert missen.

Familie Staelens (U17)
Door Prieus Ingrid en Eric  06-04-2009 20:27:08
Een goeie collega, waar ik 25 jaar mogen mee samenwerken heb, werd 'veel te vroeg' weggerukt uit het leven. Dit treft ons allen heel diep. Er zijn geen woorden voor.
Bedankt Geert, voor de toffe samenwerking al die jaren.
Aan de familie: heel veel sterkte, het zal tijd nodig hebben, maar put uw kracht uit de mooie herinneringen. We zullen hem nooit vergeten.
Ingrid
Door fam. De Moor  06-04-2009 19:54:29
Wij voelen diep mee in de rouw die jullie allen treft en wensen veel sterkte toe aan de familie en vrienden van Geert,

vanwege KRC Haaltert
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be