ACHICO CHIHUAHUA TE LUMMEN ZIJN BEDRIEGERS!!
DE HANDEL IN ZIEKE CHIHUAHUA PUPS BIJ ACHICO IN LUMMEN BLIJFT AANHOUDEN.
MET DIT GASTENBOEK WILLEN WIJ DEZE MENSEN STOPPEN.
DE MENSEN VAN ACHICO ZIJN DE EX EIGENAARS VAN HET VROEGERE MYLITTLEONE DAT ZIJN ERKENING VERLOREN IS WEGENS DIERENMISHANDELING!!DE FOTO DIE MEN HIER ZIET IS GETROKKEN BIJ HUN THUIS,DE HOND LAG GEWOON DOODGESLAGEN IN EEN CONTAINER!

Reeds geposte berichten: 214
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Vincent Derhaeg  2014-08-09 23:57:06
Beste mensen,

Stop toch eens met het gezever over dat Achico in lummen slecht zou zijn. Ik ken echt geen betere mensen die voor hun hondjes zorgen dan valere en Annie. Ook mensen die beweren dat hun hondje dood is gegaan. Helaas ken ik de waarheid, en Achico heeft het hondje meegegeven en na een kleine 4 weken zou het hondje doodziek zijn en zijn overleden. Helaas is dit heel erg, maar ook de schuld van de mensen zelf en niet van Achico!!!! Want dan zou het hondje al meteen ziek moeten zijn geweest en niet pas na een aantal weken. Ook het gezever over voorschotten die niet zouden worden terug betaald, is geen woord van waar. Maar Achico staat in zijn recht als mensen die een hondje reserveren en later afbellen en niet goed voor de hondjes zorgen dat ze het voorschot houden. Het staat ook met koeienletters in de winkel dat voorschotten niet worden terug betaald. Je gaat ook kijken en wordt verliefd op zo een hondje en betaald dan ook iets aan, en later ga je dat schatje ophalen. En geld is niks vergeleken bij de liefde die je van zo een beestje terug krijgt.
Dus stop met zeiken over dat Achico en de mensen die deze winkel runnen slecht zijn, want ben er vandaag nog geweest en niks dan lof over deze mensen!!!! Geloof me ga zelf kijken en denk dan aan mijn woorden. Ik kom al 5 jaar over de vloer bij deze mensen, en heb ze echt nog nooit op iets kunnen betrappen dan heel veel liefde voor de hondjes. Ze zijn echt niet uit op geld, want het kost ze alleen maar geld, dus ze verdienen er nauwelijks iets aan!!!! Maar sommige mensen weten echt niet waar ze over spreken.
Zijn er nog vragen dan hoor ik het wel. Maar geloof me ga zelf eens een kijkje nemen en zie dan zelf hor goed zo voor de hondjes zijn. Het zijn echt geen broodfokkers !!!!!!!!
Gepost via het ip-adres 84.26.30.158
Door guy  2014-07-12 12:25:35
inderdaad lieve ,ik begrijp nog steeds niet dat mensen zo naief kunnen zijn
ik heb eveneens de bewijzen liggen dat ze alles behalve eerlijke handel runnen , de bewijzen dat ze sjoemelen met de inentingsboekjes heb ik ondertussen ook al van vele mensen te horen gekregen en toch blijft die lul maar doordrammen , gewoon een ziekelijke mens !!!!!!!!!!!
Gepost via het ip-adres 84.197.196.110
Door lieve   2014-07-05 10:51:37
Als jullie denken dat het bij Achico eerlijke mensen zijn dan hebben julie het toch wel mis hoor .
Ik heb in 2009 daar ook een chihuahua gekocht en na 3 jaar kreeg ik via via te horen dat het een vlinderhondje zou zijn .
Ben ermee naar mijn dierenarts geweest en idd daar zeiden ze net hetzelfde !
Heb er het niet bij gelaten , ben naar Achico gereden met , en heb ze met hun rug tegen de muur gezet .
Eerst gaven ze het niet toe tot ik dreigde om ermee verder te gaan .
Had wel papieren van hun dat ik een chihuahua had gekocht en dat voor 1000 euro !
Als ze recht in hun schoenen moesten staan zou ik na 3 jaar toch geen 600 euro terug krijgen ...het was 600 euro terug betalen of de rechtbank en hij heeft me 600 euro terug betaald , mensen aub word wakker DIT MOET STOPPEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gepost via het ip-adres 84.198.1.21
Door Nicole  2014-06-15 20:06:19
Gepost via het ip-adres 82.169.238.116
Door Nicole  2014-06-15 19:57:55
Gepost via het ip-adres 82.169.238.116
Door Nicole  2014-06-15 19:54:02
Wat een trieste mensen bestaan er toch, om mensen ervan te beschuldigen zijn dat zij bedriegers zijn en dan nog met zo'n achtergrond op een website

Achico te Lummen,

Op 14 februari 2010 werd mijn Izzy geboren, eenmaal toen zij op de site van Achico stond was ik spontaan verliefd op haar.
Mijn man heeft meerde malen contact gehad met Valere en Kelly, en uiteindelijk (toen kleintje) Izzy gereserveerd.
Maar Izzy kon met de leeftijd dat pups normaal het nest verlaten nog niet worden overgedragen aan ons, daar zij heel erg klein was en op advies van de dierenarts nog geen inenting mocht hebben. Valere heeft haar dus ook alle tijd dag en nacht thuis verzorgd. Op 28 mei 2010 mochten wij eindelijk ons kleine meisje komen halen in Lummen (een erg mooie en schone winkel).
De vader van Kelly is persoonlijk (kleintje) Izzy aan ons komen brengen. Met tranen in zijn ogen moest hij afscheid nemen van zijn kleine meisje die hij al de tijd met veel zorg en liefde heeft verzorgd! Hij heeft gevochten voor haar, en het resultaat huppelt nu al meer dan 4 jaar vrolijk en kern gezond rond bij mij thuis!
In de tijd dat kleintje op de website stond hadden wij wekelijks contact, en kregen wij ook foto's van haar toegestuurd.

Maar wat een gemene leugenaars zijn de mensen die deze belachelijke site (gastenboek) hebben opgericht!

Mochten wij ooit ons Izzy mogen verliezen, dan komen wij zeker terug bij Achico! Al komt deze verre reis vanaf Rotterdam!! Het is het meer dan waard!

Iemands levenswerk waar zijn lust en leven inzitten in slecht daglicht zetten vind in hypocriet en zeer minderwaardig!

Dus aub hou op met deze valse beschuldigingen, deze mensen houden oprecht van hun diertjes, en verzorgen ze uitstekend!

Groeten Nicole uit Rotterdam!

Gepost via het ip-adres 82.169.238.116
Door sofie  2014-06-12 23:47:23
Achico Lummen ,
Valeire en Annie doen alles om de hondjes op de beste manier te kunnen op voeden heb onlangs mijn pup daar gekocht is super gezond bruist van energie zij zien de hondjes als hun kindjes winkel zit er proper bij alle uitwerpselen worden onmiddellijk op ge kuist alle in en inentingen op tijd maar er moet altijd wel ene bij zijn die negatief is Zoek het probleem misschien bij jezelf!!!!!
Gepost via het ip-adres 109.128.45.67
Door guy  2014-06-10 15:45:00
tom , ik heb ook altijd gedacht dat het eerlijke mensen waren , wij hebben 3 hondjes bij hen gekocht tot het mis ging met het vierde , we hadden zelfs al voorschot betaald voor een vijfde ;toen hebben wij de ware aard van deze mensen leren kennen, tot op heden nooit ons voorschot terug gekregen ik zou heel graag met u eens prive praten en wil zelfs heel graag de bewijzen op tafel leggen , er wordt zelfs geknoeid met de inentingsboekjes , om deze reden hebben wij een hondje dood , wij kwamen ook elke zondag bij hen over de vloer , dit wordt ons nu verweten door valere en annie dat wij de ziektes bij hen binnen brachten het is gewoon schijn wat je in hun winkel ziet , achter de schermen worden de puppies bij pleegmoeders gelegd en zo in de winkel aangeboden bij andere teefjes dan door welke ze geworpen zijn
Gepost via het ip-adres 84.197.82.193
Door lorenzo  2014-06-08 14:49:08
Ik vind achico lummen top

We hebben er een pup gekocht en zijn er bijna dagelijks gaan kijken. Ze worden zeer goed verzorgt. Er word heel veel liefde in de hondjes gestoken alsof het hun kinderen zijn. Ik heb niets tegen deze mensen ze verzorgen hun pups zeer goed. Maar de vorige eigenaar daar integen... ik vind niet dat deze mensen de haat moeten krijgen en moeten afgeschildert worden voor iets wat de vorige eigenaar heeft gedaan ze doen nog zo hun best.
Gepost via het ip-adres 109.132.59.218
Door tom  2014-05-28 03:23:28
Beste guy weet niet wat u probleem is maar ik kan alleen maar lof spreken over deze mensen. Heb hier mijn hondje gekocht 3 jaar geleden ook gereserveerd, voorschot betaald en geen enkel probleem paar dagen later meegekregen. Verzorgd, gezond en met veel liefde overhandigd door deze eerlijke mensen. Kom af en toe zelf ook nog in de zaak met mijn kleine schat als ik in de buurt ben.Die zever van zieke buitelandse hondjes is ook grote onzin. Mijn hondje had een belgisch paspoort en de mama liep zelfs in de zaak rond.dus leg mij dan eens een keer uit waar jij die onzin dan vandaan haalt? Groetjes Tom
Gepost via het ip-adres 213.119.174.100
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be