ACHICO CHIHUAHUA TE LUMMEN ZIJN BEDRIEGERS!!
DE HANDEL IN ZIEKE CHIHUAHUA PUPS BIJ ACHICO IN LUMMEN BLIJFT AANHOUDEN.
MET DIT GASTENBOEK WILLEN WIJ DEZE MENSEN STOPPEN.
DE MENSEN VAN ACHICO ZIJN DE EX EIGENAARS VAN HET VROEGERE MYLITTLEONE DAT ZIJN ERKENING VERLOREN IS WEGENS DIERENMISHANDELING!!DE FOTO DIE MEN HIER ZIET IS GETROKKEN BIJ HUN THUIS,DE HOND LAG GEWOON DOODGESLAGEN IN EEN CONTAINER!

Reeds geposte berichten: 256
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door cameron robert   02-08-2015 14:34:17
If you are in a sudden fiscal trap wherein you need to pay off some money to certain people, rely on the services of the Loans and gain cash aid instantaneously. These cash deals will permit you to fetch additional funds despite of your bad credit records. Apply now.
12 month loans now @ http://www.need12monthloans.co.uk/

Instant bad credit loans @ http://www.easy12monthpaydayloans.co.uk/

12 month loans bad credit @ http://www.online12monthloans.co.uk/
Gepost via het ip-adres 103.18.72.138
Door Hamblok marleen  14-06-2015 16:01:18
We hebben bij achico al 4 chihuahua's gekocht en nog geen seconde spijt van ze gezond en super mooi Valere en Anny zijn echte toffe en vriendelijke verkopers en helpen je altijd wanneer je een probleem hebt jullie twee zijn top fokkers die houden van hun job
Gepost via het ip-adres 91.176.135.238
Door Johan  27-05-2015 22:59:30
We hebben bijna een jaar geleden een super mooi choco, wit pupje gekocht. Vader Scappa, moeder Felicity, beide gezien en heel lief. Ondertussen is ons pupje een super gezonde chihuahua. Valere en Annie zijn bijna als familie geworden en zorgen voor hun hondjes beter dan sommige ouders voor hun kinderen. Ik kan dan ook Achico aanbevelen voor iedereen die een pup zoekt met liefde en aandacht omringd.
Gepost via het ip-adres 84.193.227.219
Door jos  17-03-2015 19:27:49
Als jij in 2007 een chihuahua of wat het dan ook moge wezen, hebt gekocht, kan het onmogelijk, ik herhaal onmogelijk bij ACHICO geweest zijn, vermits het toen andere eigenaars waren, die geen kloten met hun hondjes inzaten, alleen poen pakken en voor de rest de telefoon niet meer opnemen en de klanten laten stikken. Zij, met name PATRICK en PATRICIA zijn trouwens nadien met hun 3 kinderen moeten vluchten naar HONGARIJE. Ook daar heeft hun rijk niet lang geduurd.
Gepost via het ip-adres 109.132.15.46
Door bianca  17-03-2015 19:07:45
ik heb in 2007 daar een chi gekocht 1000euro ik heb geluk dat men beestje nog leeft maar was hem bijna kwijt :-( ook klopt zen gewicht en haar niet maar ik zie men beestje graag dikke bedriegers zijn het
Gepost via het ip-adres 109.128.17.17
Door Ingrid  20-02-2015 14:51:10
Ik begrijp niet wat de mensen van tegenwoordig bezielt.In plaats van zich te richtten op hetgeen echt nodig is houden ze zich bezig met mensen die het echt goed bedoelen zoals Valere en Anny van Achico te beschuldigen van wanpraktijken die volledig onwaar zijn en de wereld ingestuurd worden door echte broodfokkers!Ik heb twee jaar geleden een hondje gekocht bij Achico Lummen,bij Valere.Ik ben niet over een nacht ijs gegaan omdat een hondje heb je toch voor vele jaren en zodoende heb ik op verschillende plaatsen gaan kijken.Toen ik bij Achico binnenkwam en zag hoe die mensen met hun pupjes omgingen voelde ik aan ,hier ben ik aan het goede adres .mijn pup is ondertussen gegroeid tot een heel mooi hondje,lief,heel mooi en gezond en een prachtig karakter!ondertussen heb ik besloten om een tweede pup gaat te halen bij Achico Lummen omdat ook de service na verkoop schitterend is.bij mijn eerste pup had ik nadien nog veel vragen en altijd kon ik bij Achico terecht en werd ik vriendelijk geholpen.dus mensen verdoe je tijd niet met mensen te beschuldigen van vreselijke praktijken die niet waar zijn en zorg voor jouw eigen hondjes zoals ze bij Achico Lummen verzorgd worden!!!!
Gepost via het ip-adres 84.195.231.47
Door erwin  15-02-2015 21:40:15
Heb ook een chihuahua van bij achico toen samen aangekocht met men ex.Vond dat ze daar toen heel veel aandacht bestede aan de pupjes en wouden ook zeker weten dat het aangekochte pupje zeker op de juiste manier verzorgd ging worden.wel dit pupje is nu mijn kleine lieve babytje waar ik iedere dag steeds meer van Ben Gaan houden.Heb haar toen bij aankoop direct laten onderzoeken op alles en mijn meisje was in goede gezondheid aan ons verkocht.Ben de eigenaar 1 keer tegen gekomen op de kermis in hadselt en hij had zelf een chihuahuatje op de arm en je kon echt zien dat hij echte liefde heeft voor deze schatjes.mijn schatje word bij deze nog altijd rot verwend en ben erover aan het nadenken om er nog eentje bij te nemen in de toekomst.denk ook dat het terug eentje van bij achico gaat zijn.
Gepost via het ip-adres 84.192.149.9
Door marcel  18-01-2015 18:15:40
Evy, wellicht een schuilnaam om je te maskeren, je bent een vuile leugenaarster, want ACHICO bestaat al sinds 2008, dus 7 jaar en op die 84 maanden is ACHICO NOOIT of NOOIT tegen de lanp gelopen en is ACHICO NOOIT of NOOIT moeten herbeginnen onder een andere naam. Het was ACHICO, het is ACHICO en het zal ACHICO blijven.

En wat die wanpraktijken betreft, als jij daar toch geen pupje hebt willen kopen, geef dan daar concrete voorbeelden van.

Voor die mensen zijn hun chihuahua´s hun kinderen en de hondjes worden werkelijk behandeld als prinsjes en prinsesjes.

En wat die negatieve berichten en de hoofding betreft, die zijn meestal afkomstig van MY LITTLE ONE destijds (dat waren nu eens echte bandieten en die behandelden hun beestjes als echte koopwaar en als stront) of van een zekere GUY of TAMMY die van ACHICO geen hondjes meer krijgen en ze weten verdomd goed waarom. En MY LITTLE ONE is wel degelijk tegen de lamp gelopen en heeft meermaals zijn naam moeten veranderen. Dus richt je pijlen op PATRICK en PATRICIA, die schooiers van MY LITTLE ONE, puppyparadijs en weet ik nog wat namen. En laat ACHICO met rust, want je weet verdomd goed dat je die mensen volledig ten onrechte beschuldigt.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door evy  16-01-2015 18:48:18
Ben zelf een grote hondenliefhebster, nooit een hondje daar gekocht omdat ik al sinds geruime tijd weet hoe het er bij Achico aan toe gaat. Pure broodfokkerij!! Telkens ze tegen de lamp lopen, kunnen ze toch weer zonder probleem opnieuw beginnen. De negatieve commentaren die men hier kan lezen, zijn echt wel gegrond. Immers, waarom zouden mensen zich daar mee bezig houden om Achico af te breken als het niet de waarheid is. Daarentegen, is het het jullie nog niet opgevallen dat bijna alle positieve commentaren verzonden worden vanaf 3 computers (IP-adressen). In opdracht van misschien??? Of zij zelf??? Mensen, open jullie ogen en koop daar nooit een hondje!!! Wanpraktijken!!!
Gepost via het ip-adres 84.195.179.125
Door Jurgen  13-01-2015 20:50:17
Ik ben het volledig eens met Laetitia. Mooier en gezonder chihuahua´s vind je nergens anders. En je ziet dat dat mensen hun levenswer is. De passie en hartstocht druipt er zo van af. ACHICO, you are the best, without any doubt. Inderdaad, doe zo verder en ga er zo lang mogelijk mee door, ondanks jullie leeftijd. Groetjes, greetings van Jurgen.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be