ACHICO CHIHUAHUA TE LUMMEN ZIJN BEDRIEGERS!!
DE HANDEL IN ZIEKE CHIHUAHUA PUPS BIJ ACHICO IN LUMMEN BLIJFT AANHOUDEN.
MET DIT GASTENBOEK WILLEN WIJ DEZE MENSEN STOPPEN.
DE MENSEN VAN ACHICO ZIJN DE EX EIGENAARS VAN HET VROEGERE MYLITTLEONE DAT ZIJN ERKENING VERLOREN IS WEGENS DIERENMISHANDELING!!DE FOTO DIE MEN HIER ZIET IS GETROKKEN BIJ HUN THUIS,DE HOND LAG GEWOON DOODGESLAGEN IN EEN CONTAINER!

Reeds geposte berichten: 251
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Ingrid  20-02-2015 14:51:10
Ik begrijp niet wat de mensen van tegenwoordig bezielt.In plaats van zich te richtten op hetgeen echt nodig is houden ze zich bezig met mensen die het echt goed bedoelen zoals Valere en Anny van Achico te beschuldigen van wanpraktijken die volledig onwaar zijn en de wereld ingestuurd worden door echte broodfokkers!Ik heb twee jaar geleden een hondje gekocht bij Achico Lummen,bij Valere.Ik ben niet over een nacht ijs gegaan omdat een hondje heb je toch voor vele jaren en zodoende heb ik op verschillende plaatsen gaan kijken.Toen ik bij Achico binnenkwam en zag hoe die mensen met hun pupjes omgingen voelde ik aan ,hier ben ik aan het goede adres .mijn pup is ondertussen gegroeid tot een heel mooi hondje,lief,heel mooi en gezond en een prachtig karakter!ondertussen heb ik besloten om een tweede pup gaat te halen bij Achico Lummen omdat ook de service na verkoop schitterend is.bij mijn eerste pup had ik nadien nog veel vragen en altijd kon ik bij Achico terecht en werd ik vriendelijk geholpen.dus mensen verdoe je tijd niet met mensen te beschuldigen van vreselijke praktijken die niet waar zijn en zorg voor jouw eigen hondjes zoals ze bij Achico Lummen verzorgd worden!!!!
Gepost via het ip-adres 84.195.231.47
Door erwin  15-02-2015 21:40:15
Heb ook een chihuahua van bij achico toen samen aangekocht met men ex.Vond dat ze daar toen heel veel aandacht bestede aan de pupjes en wouden ook zeker weten dat het aangekochte pupje zeker op de juiste manier verzorgd ging worden.wel dit pupje is nu mijn kleine lieve babytje waar ik iedere dag steeds meer van Ben Gaan houden.Heb haar toen bij aankoop direct laten onderzoeken op alles en mijn meisje was in goede gezondheid aan ons verkocht.Ben de eigenaar 1 keer tegen gekomen op de kermis in hadselt en hij had zelf een chihuahuatje op de arm en je kon echt zien dat hij echte liefde heeft voor deze schatjes.mijn schatje word bij deze nog altijd rot verwend en ben erover aan het nadenken om er nog eentje bij te nemen in de toekomst.denk ook dat het terug eentje van bij achico gaat zijn.
Gepost via het ip-adres 84.192.149.9
Door marcel  18-01-2015 18:15:40
Evy, wellicht een schuilnaam om je te maskeren, je bent een vuile leugenaarster, want ACHICO bestaat al sinds 2008, dus 7 jaar en op die 84 maanden is ACHICO NOOIT of NOOIT tegen de lanp gelopen en is ACHICO NOOIT of NOOIT moeten herbeginnen onder een andere naam. Het was ACHICO, het is ACHICO en het zal ACHICO blijven.

En wat die wanpraktijken betreft, als jij daar toch geen pupje hebt willen kopen, geef dan daar concrete voorbeelden van.

Voor die mensen zijn hun chihuahua´s hun kinderen en de hondjes worden werkelijk behandeld als prinsjes en prinsesjes.

En wat die negatieve berichten en de hoofding betreft, die zijn meestal afkomstig van MY LITTLE ONE destijds (dat waren nu eens echte bandieten en die behandelden hun beestjes als echte koopwaar en als stront) of van een zekere GUY of TAMMY die van ACHICO geen hondjes meer krijgen en ze weten verdomd goed waarom. En MY LITTLE ONE is wel degelijk tegen de lamp gelopen en heeft meermaals zijn naam moeten veranderen. Dus richt je pijlen op PATRICK en PATRICIA, die schooiers van MY LITTLE ONE, puppyparadijs en weet ik nog wat namen. En laat ACHICO met rust, want je weet verdomd goed dat je die mensen volledig ten onrechte beschuldigt.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door evy  16-01-2015 18:48:18
Ben zelf een grote hondenliefhebster, nooit een hondje daar gekocht omdat ik al sinds geruime tijd weet hoe het er bij Achico aan toe gaat. Pure broodfokkerij!! Telkens ze tegen de lamp lopen, kunnen ze toch weer zonder probleem opnieuw beginnen. De negatieve commentaren die men hier kan lezen, zijn echt wel gegrond. Immers, waarom zouden mensen zich daar mee bezig houden om Achico af te breken als het niet de waarheid is. Daarentegen, is het het jullie nog niet opgevallen dat bijna alle positieve commentaren verzonden worden vanaf 3 computers (IP-adressen). In opdracht van misschien??? Of zij zelf??? Mensen, open jullie ogen en koop daar nooit een hondje!!! Wanpraktijken!!!
Gepost via het ip-adres 84.195.179.125
Door Jurgen  13-01-2015 20:50:17
Ik ben het volledig eens met Laetitia. Mooier en gezonder chihuahua´s vind je nergens anders. En je ziet dat dat mensen hun levenswer is. De passie en hartstocht druipt er zo van af. ACHICO, you are the best, without any doubt. Inderdaad, doe zo verder en ga er zo lang mogelijk mee door, ondanks jullie leeftijd. Groetjes, greetings van Jurgen.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door Laetitia  13-01-2015 17:20:55
Hallo,
Ik heb er lang over gedaan eer ik heb beslist dat ik voor een chihuahua koos.Eindelijk beslist kon ik aan mijn zoektocht beginnen.Ik wou een gezond hondje ,door de eigenaars zelf gekweekt en ik wou beide ouders zien.Ik denk dat ik gans België doorkruist heb,van Lummen,Blankenberge ,Luik,Brussel,Antwerpen ,en uiteindelijk ben ik teruggekeerd naar Lummen.Wat gaf voor mij de doorslag,de ontvangst en vriendelijkheid maar vooral de hartstocht waarmee Valere over zijn hondjes praatte ,dat was geen verkoopspraatje .Er ging zoveel liefde vanuit dat ik zelden gezien heb.Zoals hij met zijn chihuahua 's omging wist ik dat ik zeker een gezond hondje zou krijgen,zelf gekweekt en ik mocht de vader en moeder zien.Ik heb er mijn chihuahua gekocht nu drie jaar geleden en vorig jaar ben ik terug geweest om nog een chihuahua bij te kopen.Ik heb twee mooie super gezonde mooie chihuahua 's en tot op heden nog geen moment spijt gehad dat ik hen gekocht heb bij Achico Lummen.Dus Achico Lummen ,doe zo verder! .!!!
Gepost via het ip-adres 84.195.231.47
Door nadia  11-01-2015 15:08:01
Kom net van bij ACHICO. Ik ben al lang op zoek naar een mooie en heel gezonde chihuahua pup, die niet al te groot wordt.Ik ben al op heel veel plaatsen geweest, maar bij ACHICO is het totaal anders.

Die mensen kweken enkel chihuahua´s, geen andere rassen en kweken hun pupjes allemaal zelf. Dit is, en dat voel ik maar al te goed, zo een beetje hun levenswerk. De passie druipt ervan af, dat voel je. En ze weten heel veel af van chihuahua´s.

Ik heb mijn keuze gemaakt, want ACHICO weet mij te overtuigen en die mensen vertrouw ik, geen 100%, maar 200%.

Binnenkort, als het niet meer zo nat en koud is, ga ik terug naar daar om te zien of ze nestjes hebben, en zo ja, reserveer ik er eentje of pak er 1 mee.

ACHICO, jullie zijn echt goed bezig, doe zo verder.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door evy  09-01-2015 20:47:08
ACHICO is op het vlak van chihuahuas wat champagne is voor de wijnen. Kortom, er is gewoon geen betere fokker van chihuahuas in belgie.Wat die mensen over hebben voor hun hondjes, doet niemand anders en ik kan het weten, want ik heb zelf ook heel mijn leven honden gekweekt, maar een groter ras, want aan zulke kleine prutskes waag ik mij niet, dat vraagt veel te veel tijd en veel te veel opofferingen. Een dikke pluim voor ACHICO LUMMEN, want jullie verdienen die in plaats van deze schandalige foto en commentaar, waar geen jota van waar is. Doe zo verder als jullie nu bezig zijn. Het kan gewoon weg niet beter.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door marc  05-01-2015 18:23:59
Ikzelf heb ook drie chiwawas van ACHIO - de één is nog gezonder en mooier dan de andere en telkens heb ik de ouders kunnen zien. Dat die mensen, die zo begaan zijn met hun chiwawas, pupjes zouden invoeren, zijn dan ook pure leugens. Ze gaan toch niet hun eigen pupjes besmetten zeker met die ingevoerde bucht uit het Oostblok. Komen ze al niet te sterven tijdens het transport of worden ze al niet ziek vlak na de aankoop (suikertekort, enorm verzwakt, honden- of kattenziekte enz.), dan zakken ze misschien wel door hun pootjes na een paar jaar vanwege de enorme overkweek en inteelt in die landen. Enkel geld telt voor die broodfokkers en zij die die sukkelaartjes hier verkopen in Belgie.
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Door belinda  30-12-2014 20:26:31
ACHICO CHIHUAHUA LUMMEN heeft zo een mooi chiwawas dat het zeker de moeite is om er eens langs te gaan. Dan kan je met eigen ogen zien hoe verzorgd de pupjes en de ouders wel zijn. Je moet al een steenezel zijn om die wild-west verhalen te geloven - pure jaloezie en wraak, niet meer of minder. Bekijk deze foto maar eens, als dat chihuahuas zijn in die container, dan ben ik LADY GAGA !!!! ACHICO, ik wens jullie nog heel veel plezier met jullie chiwawas. gROETJES, BELINDA
Gepost via het ip-adres 109.128.16.146
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be