Kim & Brian
Geachte Lezer,

In dit gastenboek kan u Kim & Brian uw felicitaties overmaken. Uw krant zorgt ervoor dat uw wensen ook worden overgemaakt aan de trouwers!

Reeds geposte berichten: 1135
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be
Door Op welk net komt de wedstrijd?   16-02-2010 13:46:44
Wanneer, hoe laat en op welke tv-zender is de wedstrijd te zien?

Raadpleeg de Voetbal Online TV-gids, www.ikwilvoetbalzien.nl
Je vind er alle programma-gegevens, zeer actueel, zeer praktisch, alles in één oogopslag!

Geen geklik en gezoek meer, metname als het gaat om non-eredisivie-wedstrijden (dat Studio Sport iedere zondag om 19:00 uur op Nederland 1 is weet iedereen wel uit het hoofd).
IkWilVoetbalZien.nl geeft in één oogopslag een overzicht van ALLE voetbalwedstrijden die uitgezonden worden op de nederlandstalige tv-zenders. Je vindt er het aanvangstijdstip van de wedstrijd, van de uitzending, de tv-zender en of het een Live-verslag of samenvatting betreft.

Mis geen wedstrijd meer van de eredivisie, Jupiler League, KNVBbeker, playoffs, (europese) supercups, oefenwedstrijden en europees voetbal (EL en CL).

Van Fans voor Fans (dus géén banners of andere reclame op de site),

www.ikwilvoetbalzien.nl
Door Maurice Bieseman   24-04-2009 19:04:14
Beste Kim,
Sorry dat ik deze mail misbruik om jou een gunst te vragen.
Mijn kleinzoon en ikzelf zijn fervente supporters van jou.We zijn blij dat je opnieuw wil gaan tennissen.Ikzelf heb tot over 2 jaar getennist.Ik ben nu 71 jaar en nu gaat het niet meer zo vlot.Mijn kleinzoon is 16 jaar(Jellert)en tennist heel goed hij is nu C30.Begin dit jaar is hij gevormd en dus nu een volwassen kristelijke jongen.Ter dier gelegenheid heb ik hem een tegoedbon geschonken om samen naar een match in Wimbledon te gaan.Mijn probleem is nu dat ik geen tickets kan kopen via internet.Mijn vraag aan jou is dus :kun jij mij via jouw referenties 2 ground-tickets bezorgen tussen 25 en 30juni ,natuurlijk tegen betaling, zelfs met een winstmarge voor de tussenpersoon
Beste Kim,ik hoop dat je mij,ondanks je drukke agenda,hierbij kunt helpen.Wij zullen je enorm dankbaar zijn.Met hartelijke groeten Maurice Bieseman
Door Kim  07-07-2008 17:36:27
Hoi Laura,
het stenen varkentje had een mooi plaatsje gekregen op onze kast. Helaas, ze is er van af gedonderd en zodoende het stuk is. Lijmen hielp nietmeer.
groeten Kim
Door laura  01-07-2008 21:25:53
heyy kim ik he je een tijdje geleden een varkentje gegeven vn steen hoe is het daar mee????
Door Kim  13-03-2008 14:09:07
Dank je.
Een kindje om de 3 jaar zal mooi wezen. Voorlopig doen we het nu weer veilig.
Groeten Kim
Door Ronaldo  10-03-2008 14:53:23
Hallo Kim,Proficiat met jullie dochtertje he!!!
Ben wel een beetje laat maar doe zo mar verder
Nog veel geluk en liefde...Ronaldo
Door Kim  18-02-2008 17:54:24
Beste Annita ,
Ons kindje is allang eruit gevallen hoor. Het is in uitstekende gezondheid en kei lief.

Vriendelijke groeten Kim
Door schoups annita   18-02-2008 13:53:47
Beste kim &brian
IK wens de familie veel sterkte toe ien hoop dat er weer licht kom aan het einde van de tunnel
En ik hoop snel iets te horen of het kindtje nu al geboren is
ik weet ook dat het nu niet pas maar als ik het weet
dan ben ik gerust en weet dan toch dat het met jullie goed gaat
We wensen jullie het beste
Annita
Door Kim  16-02-2008 22:32:13
Geef het geld maar
Door Larissa Serraes  28-01-2008 18:55:20
Eééééyy,xx
Kim en Brian ik heb een vraagje en een voorstel ik zit in het leerlingen parlement van mijn school en wij doen elk jaar een fuif op school voor het goede doel en deze keer willen we dat storten omdat jij meter bent van een doel voor weeskinderen dachte wij maar weten het niet zeker en daarmee willen we je graag dat geld geven maar omdat we nergen contact vinden doe ik het hier op gastenboek...

Wil je A. U . B. zo snel mogelijk terug sturen want morgen is het leerlingenparlement en jaa..

Dankuuu.. !!!xx
PS: dit is GEEN grap !!!!

Misschien gaat het niet omdat je zwanger bent maar wil je dan verwittigen? Danku :-)
Groetjes,, Larissa.
Door thomas devenyn  22-09-2007 09:35:45
dag kim en brian,
ik heb onder dit bericht al een ander bericht gestuurd,
maar ik wou ook nog iets doen voor jullie met de webcam!!!
groetjes jullie groooooootste fan thomas
Bijgevoegde video :
Door thomas devenyn  22-09-2007 09:16:15
dag kim en brian,
ik ben al de hele morgen op zoek naar 1van jullie beiden hun e-mail adres ik zou dat superleuk vinden moesten jullie dat eens willen doorsturen!!!!!
o ja ik ben thomas en ben nu 12 ik zit nu in mijn 1ste jaar latijn en heb al 2keer rapport gekregen 2keer een 91.895 ik hoop mischien voor mijn goed rapport jullie email adress te krijgen???
o ja moest je een brief willen sturen (of email dus) mijn adres is oudenaarde nestor de tièrestraat 128 hoop dat ik 1 van deze dagen iets mag verwachten!!
ik wens jullie een superdikke proficiat en hoop dat ik een mailtje terug krijg.........
groetjes thomas!!
daaaaaaaaag!!!!!!!!!!!!
Door Paulus  04-09-2007 20:09:50
Allee Kim en je ventje,ik ben in al die durfden hun mail adres achter laten gaan zoeken,en ik heb er het meiske van mijn dromen gevonden (:- - wat zeg je daar van.Bedankt en vele groetjes.Paul
Door joke  13-08-2007 12:10:17
denk je nu echt dat Kim nog volk gaat hebben op haar feest voor de fans , als ze het afblaasd is het alleen omdat ze weet dat er bijna geen volk gaat komen , een nederlaag voor hun en terrecht !!!
Door Betty  11-08-2007 23:12:46
Hallo Kim en Brian
Kim als ik jou was ik gaf nog geen feest meer voor de fans, zo'n ondankbare vlegels, jammer voor diegene die het wel met je menen maar die zullen dit wel begrijpen na alle roddels en opmerkingen. Het gaat jullie goed in jullie verdere leven met de baby en je honden. Je kent het spreekwoord "wie geeft je nooit geen grote mond, dat is je beste vriend je hond"
Door MIA  08-08-2007 13:21:49
Ik kan bijna niet wachten tot het boek in de rekken ligt ....maar ....ik zal er niet naar kijken ....ik wil geen pottekiker zijn. Ik schend andermans privacy niet door hun brieven te lezen.
Door Cindy  08-08-2007 08:05:15
Blijkbaar zijn alle middelen goed om bij het publiek weer een goede beurt te maken. Mogelijk is er hier of daar nog iemand dat niet in de gaten heeft maar ik denk toch dat de overgrote meerderheid voldoende met de voeten op de grond staat om de juiste conclusie te trekken.
Jammer Lei ....ik vrees dat je kilometers naast je beoogde doel schiet.
Door Desireé  07-08-2007 14:12:21
Ongeacht waarmee de Clijsters nog in het openbaar komen, er zullen altijd een hele hoop mensen zijn die er geen woord meer van geloven. Ze hebben voor veel mensen simpelweg afgedaan en dat hadden de Clijstersze zich ook wel vooraf kunnen bedenken.
Het is jammer dat Kim door zoveel mensen aan de kant wordt gezet, het is ook jammer dat zoveel fans door haar aan de kant zijn gezet. Eerst maanden lang aankondigen bij de fans dat ze gaat trouwen en als het dan bijna zover is doodleuk zeggen ....mensen jullie zijn absoluut niet gewenst. Het ene rijmt niet met het andere. De fans zijn geen jo-jo's die je op het ene moment naar je toe trekt en het andere moment van je afstook. De elastiek is gesprongen ....dat ze eens bekijkt hoe Justine met haar fans omgaat.
Door KAREL  07-08-2007 13:33:40
PROFICIAT ......HET AANGEKONDIGDE CHARMEOFFENSIEF IS BLIJKBAAR BEGONNEN.
DE TIMING IS GOED , HET VERHAAL OOK ....HELAAS DOOR DE VERKEERDE DE WERELD IN GESTUURD.
Door René  07-08-2007 13:16:22
ALS JE HET PUBLIEK WIL MANIPULEREN MOET JE ZORGEN DAT JE OP HET JUISTE MOMENT MET HET JUISTE VERHAAL TE VOORSCHIJN KOMT.
JE MOET DE MENSEN OP DE GEVOELIGE SNAAR WETEN TE BESPELEN.
HELAAS LEI....EEN GOEDE POGING MAAR NIET GOED GENOEG......VOLGENDE KEER BETER.
Door Wendy  06-08-2007 15:15:04
Eerst werd het huwelijk met Leyton maanden vooraf aangekondigd ....vervolgens dat met Brian tot we er weer doodziek van werden.....niet te vergeten het kindje.
De Clijsters kondigen graag tijdig aan als er iets staat te gebeuren ......ze zullen de echtscheiding ook wel tijdig aankondigen.
Kwestie van wanneer.
Door Sylvia  06-08-2007 15:09:46
Die Clijsterkes hebben er een potje van gemaakt.
De moppen die de ronde doen. Ik heb nog nooit eerder gehoord dat zich iets dergelijks heeft voorgedaan, dat iemand zo voor zot wordt gezet.
Een mens met een beetje hersenen zou zich nu toch op de achtergrond houden ....maar nee ....de Clijsters gaan gewoon verder alsof er niets aan de hand is. Ze menen dat ze de wereld alleen voor zich hebben ......de sukkelaren.
Ik ben benieuwd wanneer ze met hun voeten terug op de grond komen.
Door Stan  06-08-2007 14:07:17
Hij / zij die graag het grootste modderfiguur wil zijn hij / zij slikt
alles wat hij / zij voorgeschoteld krijgt van de Clijsters.
Dat hij / zij dan maar alvast de beurs bij de hand heeft ...dan zal hij / zij een graag geziene gast zijn bij de Clijsters.
Hij / zij moet dan wel erbij nemen dat hij / zij enkel mag opdraven als het de Clijsters past en voor de rest daar wordt gezet waar ook de vuilbak staat.
Door THIJS  06-08-2007 13:42:27
Wat kan een mens zich toch vergissen ....ik die dacht dat Kim een lieve meid was. Wat heeft dat mens toch een show opgevoerd ....dat gebrul dat deed toch iedereen de das om.
En nu weer opnieuw als de tijd rijp is om dat boek ....die zogenaamde ode ....verkocht te krijgen.
Zolang er mensen zijn die achter die fantasten blijven staan zolang zal het circus blijven duren. Wat zal ze kunnen lachen met die clouwns die hun eigen brieven kopen.
Door Peter  06-08-2007 12:43:49
GELUKWENSEN AAN HET ONZICHTBARE KOPPEL EN DAT ZE ONZICHTBAAR MOGEN BLIJVEN.
ER GAAT NIETS BOVEN PRIVACY !!!!!
GEEN KOEKJESDOZEN, GEEN SLEUTELHANGERS, GEEN FOTO'S, GEEN STUKJES IN DE KRANT, GEEN GEBLOG VAN VADER LEI, GEEN .....GEEN GECLIJSTER MEER.

WAT EEN VERADEMING !!!
Powered by www.GastenBoek.be Hosted by www.HostYou.be